Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Celý film se vesměs táhnul jako smrad. Člověk od Tarantina čekal něco lepšího, tohle je víceméně výlet do minulosti, pěkné zpracování tehdejší doby. Ale dost nudných scén. Margot je krásná ženská, ale dívat se na její chůzi několik minut v kuse mě opravdu nebaví. Konec byl dobrý a zábavný.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Oddechovka a nejhorší Joker ever. Ale na Margot Robbie se prostě hezky kouká.

plakát

Joker (2019) 

Jednoduše geniální. Phoenix je výborný herec, ale tady opravdu zazářil a zasloužil by si za to Oscara. Scénář výborný. Jako oficiální magor jsem nikdy neviděl lépe zpracované a realističtější šílenství než zde. Film byl tak dobrý, že jsem na něm byl v kině dvakrát a to jsem nikdy v životě předtím u žádného filmu neudělal.

plakát

Musíme si promluvit o Kevinovi (2011) 

No na to hodnocení.... film byl vesměs nudný report jedné rodiny. Ano, občas se narodí psychopat a nemá nikoho rád no. Laxnost matky ve filmu jen usvědčuje diváka v přesvědčení, že má k tomu pádný důvod. Nechápu, jak nad tímto filmem může někdo dál přemýšlet. Už jen proto, že tvůrci filmu záměrně sjednotili zjev matky i syna. Matka prázdná, syn prázdný. Ve finále se v něm asi viděla, proto to závěrečné obejmutí. Z tohoto filmu si člověk neodnese nic, nicméně herecké výkony, obzvláště u hlavní propagonistky byly bravurní. Proto 3 hvězdy.

plakát

Keane (2004) odpad!

Psychologické thrillery mám rád, ale u tohoto opravdu nechápu hodnocení. 100 minut z čehož 80 minut je záběr na Lewisův xicht, a i kdyby byl na tom sebevíc dobře herecky (o čemž by se taky dalo polemizovat vzhledem k minimu mimiky), tak nechápu, čím si tento film vysloužil tak vysoké hodnocení. Příběh nedovysvětlený, konec nedotažený, vlastně to ani nemělo žádný začátek. Je to jak vyrvaný list z deníčku magora z Dobřan, o tom kterak si šel koupit malinovou zmrzlinu naproti do stánku. Ale už chybí, že v listech předtím měl napsáno, že má ve skutečnosti rád mangovou a na maliny je silně alergický. Zdá se vám to jako totální p*****vina? Tak si pusťte tento film. Ty, co dali nejvyšší hodnocení, tipuju na milovníky uslzených očí a hromadu záběrů na pootevřená ústa.

plakát

Wolverine (2013) 

Dal bych pět hvězdiček, protože Wolverine je můj oblíbenej komiksovej hrdina, ale nelíbil se mi konec.

plakát

Iron Man (2008) 

Jeden z nejlepších kousků z dílny marvelovských filmů. Akční a vtipné už od začátku, napínavé a kromě toho na 100% povedené obsazení, z čehož diváka nejvíc oslní určitě osobitost Roberta Downeyho a okouzlující Gwyneth Paltrow.

plakát

Gravitace (2013) 

Věřím tomu, že ve 3D to byl zajímavý zážitek, ale ve 2D je to jen nekonečná hodina a půl točící se Sandry porušujících zákony gravitace- resp. antigravitace, kdy po počátečním nárazu úlomku by se ve skutečnosti odrazila a točila do nekonečna dlouhým nekonečným vesmírem navždy. Ale alespoň to byl originální námět.

plakát

Drsňačky (2013) odpad!

Příšerná kravina, zasloužilo by si to hvězdičku možná jenom za Sandru, u které nechápu, jako mohla do takové kraviny jít (i když ono pokračování slečny drsňák taky nestojí za nic). Nebylo to ani vtipné, spíš tragické sledovat ten trapný pokus tvůrců rozesmát diváky tlustou neohrabanou ženskou, která není ani charismatická a už vůbec ne koukatelná, navíc v roli, do které by ještě jakžtakž pasovala nějaká černoška, ale tohle....