Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Sinister 2 (2015) 

O poznání horší díl než byla jednička. Nemůžu si pomoci, ta měla lepší scénář, spisovatele jako hlavní postavu, se kterou jsem se dokázal lépe sžít a také lepší závěř či pointu. Dvojka je ve všech ohledech horší. Do kina na to nechoďte.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Nelíbí se mi tento film. S legendou T2 to má opravdu málo společného. Špatný scénář, nevýrazní a skoro bezcharakterní herci, špatná či spíše žádná atmosféra. Zbytečný film! Doufám, že šestka nebude. Je mně špatně, jak se někdo snaží z dobré značky vytřískat další money. Rozhodně na to nechoďte, spíše si to stáhněte. Za ty prachy to nestojí.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

A co jste lidi čekali? Samozřejmě že je to pořád to stejné, jinak by se to asi pořád nejmenovalo Paranormal activity. Takové komentáře mě vždy dojmou. Pokud se vám nelíbila 1 ani 2, tak trojka se vám také nebude líbit. Pro mě je to nadstandardní pokračování. Oceňuji, že všechny díly dohromady tvoří jakýsi celek. Je to slušná duchařina. 6/10

plakát

Zmizelá (2014) 

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů roku 2014. Ne-li nejlepší! 5/5

plakát

Need for Speed (2014) 

Zbytečný film! Pokud bych jej měl přirovnat k fotografii, instagramovka jak vyšitá. Natočeno snad jen pro náctileté a milovníky herní série Need for Speed. Ty 2 hvězdičky dávám za hudbu a auta!

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Pěkné ztvárnění! 2. díl dotvořil celek a zapadl do konceptu. Ale nenabízí nic navíc. Butler v jedničce jako klaďas byl mnohem přesvědčivější. Tady mi taková postava chyběla. Nevkládal jsem do něj po předchozím dílu žádná velká očekávání, tak jsem nebyl překvapen ani moc zklamán.

plakát

Halloween III (1982) odpad!

Omyl! Žádný Michael Myers! Spíše fraška! Vyhněte se tomuto dílu!

plakát

Halloween (1978) 

Výborný slasher konce 70. a 80. let zařazující se do mé svaté hororové trojice( k Pátku a Texaskému masakru)! Nejlepší hudební hororový motiv!

plakát

Krvavý sport (1988) 

Kdybych hodnotil film z dnešního úhlu pohledu nejspíš by ode mne dostal max. 40%. Nebudeme si nic nalhávat, herecké výkony jsou veškeré žádné, scénář také chabý. Bohužel nebo bohudík je to moje Van Dammovská srdcovka, jako snad ještě ani ne náctiletý jsem se nemohl vynabažit scén z bojové arény a bravůrně provedených vysokých kopů a roznožek, takže velkoryse zmíněné nedostatky přehlédnu a dávám osmdesátku. Je to jeden z nejzdařilejších akčních filmů s Van Dammem! Tečka:-).