Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (18)

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Je to divný díl. Kdybychom dali tuto část z minulosti na samý počátek Wolverina, děj zbylých X-men filmů by se změnil, protože takto by moc nedával smysl. A navíc mi tam moc chybí Wolverinovy proslulé adamantiové drápy, ale na druhou stranu jsem ráda, že nakonec jsou všichni živí.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Je to skvělý film. Moc mě bavil. Sále tam byla akce a hezcí kluci k tomu :D . Konec mě trochu zaskočil, ale jinak jsem si film skvěle užila

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Transformers 1,2 mě bavily. 3 už nebyla tak dobrá, ale tento díl je nejhorší. Je to DĚSNÁ nuda. Připadala jsem si, jako bych se dívala na film o něčem úplně jiném, akorát s transformery. Jsou tam jiní herci, jiný děj.... všechno je úplně jiné. Někdy je načase říct si dost a nevnucovat lidem něco, co se jim samotným nemůže zdát jako dobrý film. Chápu, že každému se líbí něco jiného, ale tohle je už příliš. Jediná dobrá stránka je Mark Wahlberg. Je to dobrý herec, a proto tomuto filmu dávám alespoň jednu ubohou hvězdičku.

plakát

Zkažená úča (2011) 

Když pominu jejich "humor" , tak si myslím, že děj nebyl tak špatný. Cameron Diaz tuto roli zahrála skvěle, takže to nebylo až tak špatné. Dokázalo mě to za tu hodinku a půl trochu zabavit, ale není to žádná extra bomba.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Dle mě je tento film celkem dost vydařený. Je to jako zkažená úča v chlapském vydání- jak každý poznal, ale tato verze mě bavila více, protože dívat se skoro dvě hodiny na sexy chlápka je pro holky přece jen lepší, než když je v hlavní roli hezká žena. Navzdory tomu, co poslední dobou vzniká za filmy se tento povedl, a myslím si, že 4 hvězdičky má zaslouženě.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Přiznávám, že jsem knihu nečetla, proto nemohu srovnávat.Když jsem to viděla v kině, tak jsem z toho byla unešená. V tu chvíli to pro mě bylo něco úžasného, ale když jsem se na to podívala později, tak to pro mě bylo trapné. V napínavých scénách jsem se smála, a ani jsem už nebyla moc zaujatá. Myslím, že to mohli natočit daleko lépe.

plakát

Odstřelovač (2007) 

Uznávám, že je to trochu delší, než by mělo, ale jinak je to promyšlené, akční a propracované. Navíc je Mark Wahlberg skvělej herec. Viděla jsem SPOUSTU akčních filmů a tento rozhodně patří mezi ty povedené.

plakát

Tupíři (2010) 

Nemůžu z toho. Sice je to totální kravina, ale člověk by se u toho smíchy počůral :D

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Blbost. Mám filmy Paula Walkera ráda, ale tohle byla fakt nuda. Pořád se všichni honili za jednou věcí, která byla překvapivě rychle v oběhu. Děj byl nezáživný a tak trochu i divný. Žádná pořádná akce, jen zabíjení a brutalita!

plakát

Jízda do pekel (2001) 

Když pominu, že ten řidič kamionu musel mít nějaké super schopnosti, díky kterým si zjistil jejich jména, příbuzenské vztahy a přátele, tak se mi líbil. Taky se sama sebe ptám, jak je ten chlápek dokázal pořád sledovat? Ale co. Je to americký film, tam je možné všechno. Je to příjemná oddychovka u které se dá dobře odpočinout.