Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Tupíři ? Nic jsem neočekával, byl jsem zvědavý jaké vtípky vytasí tentokrát. No .. vtipy často dost neuvážené a snad už se nedá říct ani.. trapné.. nicméně .. já jsem se vcelku dobře bavil ! Podle mne, se tvůrci dobře vyřádili na původním Twilight a podle mého se jedná o oddechovou parodii .. Jedna z nejlepších parodií, které znám ! 45 % ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodií táhnoucí se americkým filmovým průmyslem. Opět stejný typ humoru, opět stejné otřepané vtipy a další co jsme již viděli mnohokrát. Jediné, čím může tahleta lahůdka nadchnout je fakt, že se v ní nachází pár povedených vtipů a paroduje sérii filmů podobných kvalit když vezmeme v úvahu poměry áčkového filmu. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Peter Safran | Distribúcia: 20th Centurty Fox | Štúdio: Regency Enterprises | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 80,727,019 $ || Veľmi podarená a trafná komédia na ešte väčšiu komédiu zvanú Twilight. Len vypnúť kolieska, zo začiatku sa dobre baviť a ku koncu zaspať. V hore uvedených nárokoch na jedničku. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

O triedu nižšie ako napríklad Bulšit, ale zas o kus vyššie ako Disaster, Epic alebo Date Movie. Miera trápnosti je tiež pomerne neúnosná, ale zakaždým to zachráni nejaký dobrý gag (aj keď ho potom do kolečka opakujú). Normálne som chvíľu uvažoval nad troma hviezdičkami. Niektoré vtipy sú totiž naozaj dosť vtipné (hlavne segway bol super). A keď už nič, aspoň na tom krásne vidieť, jak moc zlý bol Twilight film. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že je tento film pod moju úroveň, lebo som divák s vyberaným vkusom. Trt makový. Zasmiala som sa, pobavila a užila si príjemné zadosťučinenie za to, že twilightové šialenstvo mi pije krv už dosť dlhú dobu (a bohužiaľ asi aj piť bude, kým ho nevystrieda iná tínedžerská sračka). Čítala som prvú knihu a pozrela si obidva filmy, len aby som bola férová, že aspoň nadávam na to, čo poznám. Viem teda presne, čo na Twilight ságe neznášam a v tomto filme si z toho poriadne vystrelili tvorcovia aj za mňa. Nádherne vystihli všetky romantické obludnosti, ktoré bolo treba sparodovať - a ako podotýkajú aj iní hodnotiaci, zaobišli sa pri tom bez fekálnych či sexuálnych nechutností, čo iste napomáha príjemnejšiemu dojmu z filmu. Tých 77 minút nepatrí medzi výkvet komediálnej kinematografie, ale určite je dôstojným nasledovníkom toho, čo sa dalo pozerať predtým, než na niekoľko rokov zavládol v paródiách chaos a nechutnosť. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama