Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Pohádka

Poslední recenze (5)

plakát

Žena v černém (2012) odpad!

Film nic moc... Od tohoto hororu jsem očekával mnoho a to marně , protože normální film akorát s občasnou děsivou hudbou a pár husinu přivádějících scén , ale nic z čeho bych měl být "pokakaný" strachy... Nebylo to ani "maso" ani "psycho" takže za mě palec dolů.

plakát

Hannibal (2001) 

Film Hannibal pojednává o šíleném psychatrovi a zárověň úchylným vrahovi Dr. Hannibalu Lectrovi. Dr. Hannibala Lectra v tomto dílu ztvárnil Anthony Hopkins, který se podle mne dokázal do té role úžasně vžít a tím tomu dal "šťávu". Hannibal v mnoha léčebnách kde napadal sestry a urážel doktory. Několikrát se mu podařilo utéct. Když byl ještě v ústavu chodila za dím zvláštní agentka od FBI Clarice Starlingová (Julianne Mooreová) a jen na její otázky odpovídal, protože když od odpověděl ona musela něco prozradit o sobě. Když se Lectrovi podařilo utéct schovával se čes ve Florencii kde se vydával za znalce umnění a kde se mu podaří zabít policistu Pazziho, kterému rozřízne břicho jako jako biblické postavě a přehodí ho přes balkón. Hannibal hraje se Starlingovou hru na "kočku a na myš" než ho unese jeho dávný pacient Mason Verger (Gary Oldman) , kterého přinutil , aby si seřezal kůži z obličeje a nakrmil tím psy. Mason Hannibal chytne a připravil pro něj odplatu kde chtěl Hannibala předhodit divokým prasatů , která byla cvičená na zabíjení. Včas tomu zabrání Starlingová , jenže jí postřelí a tak Hannibal jí v mrákotách odváží do domu jejího kolegy Paula Krendlera. Kde jí vyoperuje kulku z těla, když se probere Hannibal připravil večeři kde je i Paul a jako hlavní chod se podával Paulův mozek. Starlingová nahlásí policii kde je a ta pro ní jede,Hannibal chce pláchnou , ale ona nasadí jemu a sobě pouta a tak mu nezbívá nic jiného , než aby někomu usekl zápěstí. Nakonec ho usekne sobě, protože Starlingovou na to až mo miluje a opět se mu podaří pláchnout. Tento film se mi velice líbil protože zvolili úžasné herce a film byl natočen jako žánr mezi Sci-fi a hororem. Pro lidi kteří úplně nemusí hotové krváky je tohle pravé ořechové ;)

plakát

Troja (2004) 

Příčinou mezi Trójou a Grétskými vojsky byla jak jinak než žena.Paris unese krásnou Sprartskou Helenu manželku Menelaose-krále Sparty do Tróje a tak vypukne válka.Agamemnon s Menelaem táhnou s ostatními Grétskými bojovníky do válka společně s Achilem (Brad Pitt) .Trója poráží Řeky několikrát posobě a tak Odysseus(Sean Bean) přichází s nápadem Trójského koně.Řekové schovají lodě a nechají tam velkého dřevěného koně kde jsou válečníci schovaní. V tichu noci Řekové dobijí Tróju, která během bitvi přišla o Hektora bratra Parida. Při útěku z Tóje se Briseovna sestřenka Parida dostane do nesnází a Achileus jí zachrání, když to však spatří Parid neváhá a vytáhne šípy a strefí se do jediného smrtelného místa do achilovky a tak udatný Achileus umírá. Film byl pro mne jako stvořený takovéto historické filmy , když jsou správně natočené jsou nedocenitelné.Bylo i velmi dobré filmové obsazení takže výborné výkonny.

Poslední hodnocení (212)

Hra o trůny (2011) (seriál)

27.08.2015

Babovřesky 3 (2015)

17.07.2015

Žena v černém (2012)

odpad! 17.07.2015

Padesát odstínů šedi (2015)

28.02.2015

Andělé a démoni (2009)

24.01.2015

Hunger Games (2012)

24.01.2015

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)

24.01.2015

Tupíři (2010)

27.09.2014

Sekretariat: Příběh šampiona (2010)

19.09.2014

Reklama