Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (154)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Na pohádku jsem byla zvědavá, ale strašně mě zklamala. Nedovedu si představit, jak udržet sledovat toto dílo děti, ktere se těší na skutečnou pohádku. Tahle  to nebyla ani omylem. Zlatý Klíč svateho Petra.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

Dala jsem seriálu šanci  na druhý díl. Ale fakt je to strašné, nebyla jsem schopná se dívat až do konce. Nuda nuda nuda, Urban působí jako šašek a HLAVNĚ - proboha kdo a proč rozhodl, že Ema Smetana je herečka!! Je opravdu příšerná. S tímhle seriálem jsem skončila a přidávám se k většině - definitivně palec dolů.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

A kde Je Jack Reacher? S touhle postavou Tom Cruise šlápl zatraceně vedle. Kvůli tomu dávám jenom za 2.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

První sezóna seriálu se mi líbila. Hlavně, že  Jack Reacher vypadá přesně tak, jak ho popisuje ve svých knihách Lee Child. Střízlík ve filmech v podání Toma Cruise Jacka Reache nepřipomínal v ničem.

plakát

Provaz (1948) 

Přesto, že  je film Mistrovo dílo,  navzdory tomu, že v něm hraje můj oblíbenec James Stewart, jsme si tímhle dílkem nepadli do oka. Možná proto, že jsem si ho pustila na základě vynikajícího hodnocení a očekávala mnohem víc, než spoustu nezajímavé konverzace ( mistrovsky vybroušené dialogy tam fakt nevidím) a co si budeme povídat - naivní scénář. Nutno ale připomenout, že se jedná o rok 1948, dnešní pojetí by bylo patrně jiné. Jestli horší, nebo lepší, těžko říct.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Něco tak strašného jsem dlouho (možná nikdy) neviděla, béčkové filmy jsou proti tomuhle skvosty. A ke všemu nanicovatý herecký výkon Karla Gotta, umocněný mizernou slovenštinou. A vůbec, nápad zaměnit rodné jazyky mělo být patrně vtipným zpestřením pohádky, ale výsledek byl trapný. Zbytečně natočená pohádka, vyhozené peníze tvůrců i diváků. NUDA na entou. MISTŘE, MĚL JSTE TO ZAPOTŘEBÍ??

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Béčkový rádoby horror, založený na přitroublých nechutných zombících. Hlavní hrdinové nezaujali, epidemiolog a stařičký lovec upírů mi byli z duše protivní. Jó, staří dobří upíři, to je jiná.