Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (184)

plakát

Predátoři (2010) 

žádný nový nápad. pseudo drsné hlášky, začátek typu Kostky ukazuje že prostě to někdo vymyslel v neděli ráno po opici..

plakát

Čistá duše (2001) 

briliantní Russellův herecký výkon.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Větší, rychlejší, akčnější, překvapivější, tajemnější, temnější... jen aby brzo holywood nenarazil na svůj limit.

plakát

Bathory (2008) 

Nebýt neuvěřitelně trapných a nevhodných výstupů toho mladého debílka Mádla který má k herectví asi tak blízko jako já ke zpěvu, bych tomu dokázal dát hodnocení o něco vyšší. Tohle prostě nebyl krok vedle, to bylo šlápnutí do hovna. Jinak souhlasím s jedním názorem, že v podání českých herců to občas prostě nešlo nevidět že to jsou herci v kostýmech. Snaha byla, příběh celkem příjemě překvapil... ale.. :-(

plakát

Pokoj č. 10 (2006) (seriál) 

klišé postavy, skvělý nápad který mohl být jak už tu někdo napsal rozpracován trochu velkolepěji než do záchrany dcery. Ale na podívání velmi příjemný a rozhodně to potěšilo.

plakát

Monstrum (2008) 

Já myslím že dobrý. Tenhle styl filmu vždycky osloví ať už tam řve a běhá kdokoliv.

plakát

Království prstenu (2004) (TV film) 

strhávám jednu hvězdičku za moderní angličtinu. mělo to být v původních jazycích s titulkama :-)

plakát

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) 

Pánové a dámy.. jestli si myslíte že to zvládnete natočit lépe tak s chutí do toho. Dlouho jsme přemýšlel jestli 4 nebo 5 *, ale nakonec 4 protože i teď je ještě co zlepšit. pár postřehů: zaměnit trapné BRDM za to vozítko maríny z budoucnosti. úplně vyjmout love story, která se díky bohu nerozvinula až do konce ale skončila efektně pod predátorovým shurikenem ;-) Imitace Ripleyové a ňůt? no proč ne, laciný trik ale chytil jsem se.. ;-) Děkuji za zvuky!!!!!!!! původní predátorovská hudba se hodí a ty zvuky umírajících alienů v rádiu taky potěšily ;-)

plakát

Běž! (2001) 

Skutečně stojí za to vidět.

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Film ze sebe vyždímal co se dalo a nic víc se očekávat nedá. Ať si říká kdo chce co chce, Cusack to zahrál ve svém stylu a podle mě kvalitně. Hudba ani scénář nejsou nic strhujícího, ale to se dá přežít. Dějová linie krásně zamotaná podobně jako u Identity. dávám slabší dvojku.