Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Banda

Banda (2019)

Mam takovej životní nešvar - nedokážu dokoukat seriál, i když mě zajímá děj. Prostě u toho neumim vydržet, i když chci. Když už to nějakej seriál dokáže, takhle mě vtáhnout do děje, že ho dokoukám, musí to být fakt top. A The Boys to dokázal. Žeru tenhle seriál, jak jídlo ve fástfůdu. Dokonce jsem schopnej se k němu vrátit i po pár denní pauze a to už je fakt něco. Co bych opravdu vyzvednul, tak je casting. Opravdu si nepamatuju už dlouho seriál/film, kde bych byl stopro spokojenej s každou postavou. V poslední době opravdu až zde. Karl Urban se dokonce u mě za jeho Billyho Butchera dostává do oblíbených herců, vždycky jsem ho měl rád, ale tak nějak chodil okolo. A Anthony Starr jako superslizkej Homelander? Kurva to je ono, takhle se hraje ďábelskej záporák. Takhle bych mohl pokračovat, prostě dávejte mi další díly, za mě 100%.

MOST!

MOST! (2019)

Nebál bych se Most! označit jako nejlepší český seriál všech dob. A to z následujících důvodů: 1) Pobavil, jak už dlouho žádný seriál. 2) Lidi se díky němu dokázali zase trochu pospojovat a vychutnávat společně. 3) Je veskrze lidský a uvěřitelný. Hlavně ten bod 3 je důležitý. Divák se dokáže spojit s postavami a dokáže si je oblíbit. Jaký obrovský rozdíl oproti záplavě kriminálek s minimem zajímavých postav. Dokáže se do nich vžít a žít s nimi. Je zvědavý, jak to vlastně všechno s nimi dopadne. Závěr bych hodnotil jako jeden z nejlepších závěrů vůbec. Budiš Luďanův proslov a závěrečná scéna v Severce poselstvím, které za sebou Most zanechá. Život je jako Most!. Je to směska komedie, dramatu, napětí a akce. A každý by měl mít jako Čočkin svoje sny a touhu je naplnit. 100%

Malá Velká Británie

Malá Velká Británie (2003)

Tenhle kurevsky nekorektní humor už v dnešní době bohužel nemá místo. O to větší má místo v mých oblíbených. Na stopro 100%.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

U TBBT bych seriál rozdělil na dvě části. První část seriálu je prostě skvělá, nerd humor, ostré vtipy. Druhá část seriálu je od určitý chvíle pouze zasraná rodinná komedie. Pořád tam je dobrej humor, ale už tak něj nemůžu mít tu druhou část seriálu rád. V hlavě tak nějak stále přemejšlim, jestli je TBBT ještě můj oblíbenej seriál. Asi z toho, že jsem nostalgická mrdka, a koukám na tenhle seriál už tak 10-12 let v kuse, tak říkám, že pořád u mě místo v oblíbených má. Kdybych měl bejt spravedlivej, dám tak 50-60%. Jelikož do spravedlivýho člověka mám daleko, dám přes růžový brejle z materiálu sentiment 80%.