Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Britské sitcomy jsou nevyzpytatelé. Red Dwarf mě třeba vůbec nezaujal, i přes obrovskou fanouškovskou základnu. K Black Books jsem měl zpočátku taky výhrady, ale postupem času se mi hodně zalíbily. Ovšem IT CROWD! IT Crowd mě dostal hned od prvního dílu, kdy jsem se skutečně smál na celé kolo a hltal jednu epizodu za druhou. Tahle trojice a její humor mi několikrát dokázala zlepšit náladu a bavila každou minutou. Maurice Moss je neuvěřitelné stvoření, tahle postava se okamžitě zařadila mezi mé nejoblíbenější komediální postavy, dokonce i před samotného Sheldona Coopera. 4. série už byla sice trochu slabší, ale celkově je tenhle sitcom naprostá bomba! Někomu to sednout nemusí, ale pro mě to byla trefa do černého.

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Dávám si první dvě série podruhé během půl roku a musím přiznat, že mi tenhle seriál neskutečně nakládá. Perfektně promyšlená loupež královské mincovny v čele s dokonalým Profesorem, který téměř nechybuje a předvádí jeden geniální tah za druhým. S příměsí trochy romantiky, flashbacků, dramatických projevů a toho řekl bych typického španělského rozvášnění je to výjimečná a vyvážená směs, kterou charakterizuje označení "Přesně takhle by měl seriál vypadat." Mám trochu strach, že si zkazím dojem sledováním dalších sérií, ale loupež number one se mi zkrátka vepsala do srdce. Bravo, doporučuji všem!

MOST!

MOST! (2019)

Prušinovskému a Kolečkovi se povedlo něco, co se v našich končinách zadaří, jak by řekl doktor Chocholoušek, maximálně jednou za deset let - vytvořit nadčasový a neskutečně vtipný seriál, jehož postavy a děj se prakticky po odvysílání epizod stávají kultovními. Ta politika a myšlenka seriálu je zřejmá, ovšem nalézt přesně tu tenkou hranici mezi vtipem a trapností, obzvlášť v tématech, kterými se MOST! zabývá, je nesmírně těžké a proto před Prušinovským skláním poklonu, protože tohle se jen tak nevidí. Za mě osobně nejlepší český seriál vůbec!