Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Legendární, legendární, legendární. Hlášky z tohoto seriálu se stali mým denním chlebem, minimálně jednou denně použitým. - "Homere, budu vám muset uříznout obě ruce!" - "Zase mi doroustou?" - "Hmmmmm.... Jo."

Přátelé

Přátelé (1994)

Naprosto jedinečný a super sitcom, který nebyl do dnešní doby překonaný a už asi nebude. Hlášek až na půdu. Už jsem několikrát viděl všechny serie. Po Simpsonových nej seriál.

Pohotovost

Pohotovost (1994)

K tomuto seriálu nemám co dodat, prostě moje slabůstka i učivo.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Naprosto geniální komediální seriál, který mě dokáže rozesmát každým dílem. Mám sice oblíbenější, ale i ostatní jsou výborné. Prostě IT technici, který šéfuje ženská, která o počítačích ví jen to, že mají myš.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Očekával jsem od toho nějaké zlo, ale mile mě to překvapilo s těmi různými zápletkami v každé sérii a k tomu jěště běžné problémy denního života na předměstí. Tohle je jedinečný seriál do jehož hlavních představitelek (a každá je své a tím i senzační) se zamilujete. Každou serií zraje jak víno a pořád plný překvapení.

Dexter

Dexter (2006)

Velmi netradiční hrdina, je velký přínos mezi dnešními i minulými seriály. K tomu ještě výborný scénař a mnoho dalšího nevyslovitelného. To se prostě musí vidět.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tak jsem konečně dokončil první serii a mohu říct, že Sheldon je naprosto geniální postava. Hlášek je seriál nabitý po okraj. Některé díly jsou lepší a některé horší, ale stále je to zábavné a v některých momentech jsem se smál až jsem brečel.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

Seriál, který je zároveň poučný a zajímavý, žádná velká akce, ale hltám každý díl. Moje nejoblíbenější z CSI.

V utajení

V utajení (2005)

Tento serial pro mě byl velkým přínosem, dozvěděl jsem se z něho hodně o islámu. Charaktery postav byli velmi různé, zajímavá a dodávali seriálu to pravou jiskru.

Anatomie lži

Anatomie lži (2009)

Tak tenhle seriál mě bez výhrad odrovnal a to především díky Timu Rothovi, který se naprosto vžil do Cala. Jedná se o seriál pode nového typu, kde se někdo s "výjimečnou" schopností snaží vypátrat vraha, popřípadě něco jiného. Zde je to uděláno velmi dobře a zajímavě, každý díl se nám snaží ukázat něco nového. Kvůli seriálu jsem si sehnal METT (Micro Expression Training Tool), což je prográmek na trénink mikrovýrazů, který párkrát použili v seriálu.