Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Jaromír Hanzlík

Jeho mladistvá léta jsou léta plná užasných filmů. Jeho chaktery byly a jsou vždy uvěřitelné a plné života.

Jaroslav Moučka

Užasný  a nezapomenutelný  Pan herec. Nejen výborný herec ale i užasný hlas, který k nám promlouval z rozhlasových her a pohadek. Kdo by nepamatoval v jeho podaní čerta v Dalskabatech, či malé role v serialech. Za mě užasný výkon v Okrese na severu. Mohl bych pokračovat ve výčtu jeho nezapomenutelných postaviček a rolí, ale nebudu. Je zas jako obvykle, smůla, že dnešní "herci" není jeho mistrovství.

Josef Abrhám

Další z legend české filmové tvorby a také nezapomenutelný hlas. Nemá cenu zde pět ody, každý ví, že je to Pan herec.

Jan Tříska

Vybroušený diamant. Výrobné mistroství, přerušené emigrací. Vždy perfekní a užasný. Jak v detektivkách, na divadle, ale i v rozhlase. Uhrančivý hlas.

Christian Bale

Jeden z mála, co začal jako malý, nezničil se a v dospělosti prokázal, že je talentovaným hercem s výborným vciťováním se do rolí.
Přes filmy V říši slunce, Newsies, Equiligrium až po Batmana. 
Doufám, že nám vydrží dlouho ;)

Keanu Reeves

Kapitola sama pro sebe. Životem zkoušený, herectvím nadaný a z hůry požehnaný člověk. Pro mě vždy bude Eddie Kasalivichem a hlavně Shanem Falco.
Hodně štěstí Keanu ve všem co dělaš...

Rhys Ifans

Podmanivý welšan. Se zajimavým hlasem a hereckým projevem. Sice malé role ve velkých filmech, ale nezapomenutelné. Jeho samostané filmy jsou též výborné, namátkou "Spadl z oblaků". Ikdyž všichni ho budou znát z Notting Hillu nebo z Pirátů na vlnách.

Colin Firth

Britský diamant. Je schopem zhrát cokoliv, od blazivých postav v blaznivých a střeštěných komedii (Holky z naší školky, Kingsman) až po psychologicky složité (Jeden musí z kola ven, Láska nebezká). Nevinnost a podmanivý usměv to jsou jeho největší zbraně. teda říkají to holky :DDD

Vladimír Dlouhý

Po Janu Třískovi, jedem z diamantů. Komplexní herec, který zkrze či snad za pomoci svých demonů, předváděl dechderoucí výkony a to jak na filmovém plátně, tak na divadle, ba i dokonce v rozhlase.
Za mě jsou jeho nejlepší role v pohádkách...