Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

To, jakým je kvalitním hercem mě přesvědčil až po shlédnutí "Shutter Island"...Následoval "Inception" a já nepochybuji... Nejoblíbenější role: - Arnie Grape (What's Eating Gilbert Grape) - Frank Abagnale Jr. (Catch Me If You Can) - Billy Costigan (The Departed) - Danny Archer (Krvavý diamant) - Frank Wheeler (Nouzový východ) - Teddy Daniels (Shutter Island) - Cobb (Inception)

Henry Cavill

Jsem jeho věrná fanynka už od dob první série Tudorovců. A taky jsem ani na minutu nezapochybovala, že by se role Geralta nezhostil na jedničku. 

Alan Rickman

Jeho charisma mě dostalo hned jak jsem ho poprvé zahlédla v Smrtonosné pasti..Místo abych fandila Willisovi, získal si mě Hanz Gruber. Od té doby na něj nedám dopustit. Jednoznačně nejlepší Severus Snape, Rasputin, šerif z Nottinghamu, plukovník Brandon a bezpohlavní Metatron který kdy byl, je a bude ;)

Adam Driver

Tady toho "fešáka" jsem poprvé zaregistrovala v nových dílech SW. Za srdce mě ale jeho herecké umění chytlo hlavně v Manželské historii a od té doby ho sleduji kde se jen dá. Pravda, není to Leo, ale hrát sakra umí!!! 

Dave Grohl

Já vím, nepatří mezi herce, ale v "Pick of destiny" dělal co uměl a myslím, že se to velice povedlo:) Na druhou stranu on je moje nejoblíbenější hvězda, člověk, se kterým bych si chtěla zahrát pár "Foo odrhovaček", propít noc a užívat si jeho energickou, ukecanou, zábavnou společnost.