Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Obsahy (14)

The Walking Dead: The Ones Who Live - The Last Time

The Walking Dead: The Ones Who Live - The Last Time (2024) (epizoda)

Rick a Michonne se rozhodnou jednou pro vždy skoncovat s těmi, co jim tak moc ublížili, a vydají se zpět domů za rodinou! Jsou ale plány opravdu tak jednoduché, jak se na první pohled zdají?

The Walking Dead: The Ones Who Live - Become

The Walking Dead: The Ones Who Live - Become (2024) (epizoda)

Po nedávné havárii vrtulníku, při kterém byli Občanskou republikou Rick i Michonne označeni za mrtvé, se oba rozhodnou vrátit zpět domů za rodinou do Alexandrie. Jenže nic není tak růžové a při jejich návratu je vystopuje Jadis – Rickova nemesis. Rick i Michonne se rozhodnou to s ní jednou pro vždy skoncovat poté, co jim tak moc ublížila, ale povede se jim to? Je v sázce víc, než jen její smrt?

The Walking Dead: The Ones Who Live - What We

The Walking Dead: The Ones Who Live - What We (2024) (epizoda)

Rick a Michonne jsou spřízněni nesmírnou láskou, ale Rickův návrat domů mu znemožňuje Občanská republika a Jadis. Rickovi a Michonne se povedlo uniknout, azyl si nachází v hotelu a spolu se svěřují o svých citech a trablích. Nakonec oba dojdou k závěru, že jedině spolu se cítí živí, a tak se rozhodnou nadále bok po boku bojovat.

The Walking Dead: The Ones Who Live - Gone

The Walking Dead: The Ones Who Live - Gone (2024) (epizoda)

Než se Michonne shledala s Rickem, zůstala a putovala se skupinou poutníků. Byla přesvědčena, že ve více lidech se to lépe táhne. Přesto ale nečekala, že jim Občanská republika hodí klacky pod nohy.

The Walking Dead: The Ones Who Live - Bye

The Walking Dead: The Ones Who Live - Bye (2024) (epizoda)

Láska Michonne a Ricka bude pohánět oba, aby se dostali pryč z karanténní zóny. V cestě jim stojí nejen celá Občanská republika, ale i Jadis – Rickova stará známá.

The Walking Dead: The Ones Who Live - Years

The Walking Dead: The Ones Who Live - Years (2024) (epizoda)

Rick Grimes je ztracen. Jeho manželka Michonne, jež se ho pokouší hledat, taktéž. Oba jsou spřízněni láskou a musí se znovu najít. Michonne zjistila, že by Rick mohl stále žít a vydala se ho hledat. Po veleznámém Rickově incidentu na mostě již uběhlo 5 let a Ones Who Live nám chce vyprávět co Rick dělá u Občanské republiky, jenž ho zachránila a zajala. Dozvíme se, že Rickův útěk, jenž nám poskytla poslední scéna hlavního seriálu Živí mrtví, nebyl jediný a bude pro Ricka obtížné se dostat z jeho věznění Občanské republiky? Najde tedy Rick opět svou drahou polovičku a bude se moct vrátit zpět zase za rodinou?

The Walking Dead: Daryl Dixon - Alouette

The Walking Dead: Daryl Dixon - Alouette (2023) (epizoda)

Daryl, Isabelle, Laurent a Sylvie při své cestě do Paříže čelí trablím a přimotají se k jedné skupině, která by jim mohla pomoct. Zjišťují, že i oni musí udělat něco na oplátku. Dozvídáme se věci o minulosti Isabelle a nakonec i Laurenta.

The Walking Dead: Daryl Dixon - L'âme Perdue

The Walking Dead: Daryl Dixon - L'âme Perdue (2023) (epizoda)

Zbloudilý Daryl Dixon (Norman Reedus) se nešťastným způsobem přepraví přes Atlantik do Evropy, přesněji do Francie. Zde narazí na nové lidi a skupiny a zapletá se do nebezpečných potyček jednoho klášterního hnutí, které po Darylovi chce, aby dopravil do Paříže kluka jménem Laurent, který by mohl být klíčem k dosažení moderního světa poznání. Do cesty se Darylovi staví nebezpeční lidé, kteří chtějí Daryla za každou cenu dostat. V epizodě se navíc dozvídáme o novém typu chodců.

Reklama