Reklama

Reklama

Epizody(6)

The Walking Dead: The Ones Who Live je epický milostný příběh dvou postav změněných změněným světem. Odděleni vzdáleností. Nezastavitelnou silou. Přízraky těch, kým byli. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. A nakonec i proti živým. Dokážou najít jeden druhého, a to, kým byli, na místě a v situaci, které dosud nepoznali? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu… nebo zjistí, že jsou také jen živí mrtví? (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

No já teda nevím, ale že bych byl z toho nějak odvařenej po tom hypu co se dalo slyšet, to rozhodně ne. Ok, beru že je to hlavně o Rickovi a Michonne, v pořádku. Je z toho v půlce už v love story, beru i tohle. Za mě to však brutálně nenaplnilo potenciál. Armáda a nový svět/komunita vypadala luxusně, mohla z toho být luxusní řežba, válečná vřava, všude hordy vojáků, vrtulníky, bomby, vše se odehrávat ve velkém městě ( tady to hodně evokovalo 28 týdnů poté )... jenže to stejně spadlo do nudné pasáže, kdy se Rick vlastně rozhoduje, jak naloží se svým životem, jestli se vrátí či nikoliv, koho zradí a zabije a co všechno obětuje a všechno ostatní je tak nějak až moc bokem a z Ricka se stal jenom ukňouraný kokot, kolem kterého je až příšerně moc politikaření a žvanění. Deltoidi jsou taky o ničem a pořádně nevyužiti. Michonne ta má jasno a její charakter mě nijak nepřekvapil, to však ale není na škodu, protože svou roli hraje perfektně. Její postava mě prostě baví jako vždycky plus byl fajn i její flashback. Já chtěl po těch letech prostě více, daleko více. Jo svět Daryla, to je něco jiného. Tam mě to chytlo od začátku až po konec. Tohle je jenom nevyužitá, zabitá a urychlená nuda s až příliš sladkým koncem. Zklamání. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spin-Off Walking Dead do ktorého sa mi príliš nechcelo, keďže mojou osobou bola videná akurát prvá séria, ktorú si už prakticky ani nepamätám, avšak vďaka flashback-om, som fakt nemal dojem, že by mi nejakým výraznejším spôsobom ušla pointa "z minulosti". Čo sa samotného seriálu týka, prvé dve epizódy sú výborné a dostatočne navnadia po každej stránke. Tretia ešte ako tak drží kvalitu, aby nasledujúce dve pomerne dosť výrazným spôsobom upustili od dejového tempa, pričom samotný námet mi už vyslovene prišiel tak, akoby bol úmyselne vyskladaný čisto na konverzačkách, než skutočnej akcii či samotnom boji so zombie, ktorý by mal byť hádam aj podstatou. No a pri tejto príležitosti som si prakticky uvedomil, spomenul, prečo som vlastne "The W.D." prestal sledovať. Ja chápem, že to musí byť aj o niečom inom, že v príbehu musí byť pridaná hodnota v podobe rôznych osudov postáv či iné "konflikty", ktoré príbeh prehĺbia do vyššej podstaty. Nuž ale, čo Ja viem, či je toto správna cesta. Za mňa tak fifty/50. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil nějaký WD spin-off. Je super, že i když to ždímají, tak mají seriály jen 6 epizod. Konečně se dozvídáme, co vlastně bylo s Rickem a jestli se s Michonne potkali. Rick se dostal do Filadelfie, kde byl nucen zůstat v tom společenství tří měst. Michonne ho ustavičně hledala, a nakonec se jí to povedlo. Jenže nemohou utéct spolu. Nakonec spolu zosnují plán, jak celou Občanskou republiku svrhnout a vrátit se domů. Hezky to uzavírá celý seriál. "Neříkej jim, kdo jsi!" ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět přesně ten typ seriálu z kterého měl být film. Celou dobu se buduje napětí a strach z občanské republiky, která je ve všech seriálech Živí Mrtví a pak přijde jeden díl a je po všem. Celkem zbytečné jsou prostřední díly, z občanské republiky nejde strach jako kdysi z Guvernéra, Alfy a Negana.... Vše je to tak rychle udělané a už to nemá takovou napínavou atmosféru, kterou jsem očekával. Jsou tam i události a záběry z TWD Beyond, takže vše do sebe zapadlo. Daleko lepší tedy bylo TWD New York City.... Jen jsem čekal nějaký vývoj viz rychlí a inteligentní chodci z posledních dílů TWD a TWD Daryl Dixon, nestalo se... Rychlý a sladký konec beru jako rozlučku s Rickem a doufám, že ho už neuvidíme... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ani komplikovaného Ricka, ani manipulátorskou Michonne. Na seriálu mě tak nejvíc zajímalo nové zasazení do místa rozšiřujícího již existující svět. Nakonec vesměs zklamání, které se spoléhalo na zdlouhavá okecávání, tradiční příběhovou linku á la „pojďme zničit další funkční komunitu“ a extrémně uspěchaný konec. Neřeknu, že to nemělo i správné momenty, ale ty horší nad nimi převažovaly. Takže se nadšení na mém poli nekoná. Možná z openingu, který byl 10/10 a vždycky jsem se těšil hlavně na něj (a což je trochu průšvih v tomto případě). Jsem zvědavý na ostatní spin-offy, jak si poradily s dalším rozšiřováním děje, jelikož tato série měla přes všechno, aspoň podle mě, nejzajímavější návaznost. Snad lokální AMC opět pochopí, že i fanoušci u nás by se rádi pokochali. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama