Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (13)

Zpověď

Zpověď (2011) (seriál)

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá.

Drive Angry

Drive Angry (2011)

Milton (Nicolas Cage) utekl z pekla. Nebo spíš ujel ve svém nadupaném, černém Chargeru, rok výroby 1969. Šance spasit jeho duši se přímo nabízí. Kult krvežíznivých fanatiků, kteří zavraždili jeho dceru a chtějí při úplňku obětovat jeho vnučku, by mohl být vykoupením, které hledá. Dvě mouchy jednou ranou. S pomocí nádherné a prohnané servírky Piper (Amber Heard), se vydává na cestu označenou prolitou krví obětí. Za jeho zády se pomalu srocují hejna supů, hyen a dalších mrchožroutů. Hostina začíná.

Parchanti

Parchanti (2010)

Nuly, hadráci, lůzři. Podle názvu tahle parta nebudila přílišnou důvěru, ale svou práci vždycky zvládli. Jejich služby však již nejsou zapotřebí a tak se jich Max (Jason Patric) rozhodne zbavit. Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Roque (Idris Elba), Cougar (Óscar Jaenada) a Pooch (Columbus Short) se ale shodnou na tom, že by ještě chvíli rádi žili a naopak Max je mezi živými příliš dlouhou dobu. Za pomocí krásné a lstivé Aishi (Zoe Saldana) se tahle banda rozhodne vrátit úder. A udeří tak, jak to umí jen lůzr.

Světová invaze

Světová invaze (2011)

Na město andělů se z nebe snesla zkáza. Planeta je pod útokem vyspělé mimozemské rasy. Naší poslední nadějí je četa vojáků pod velením Aarona Eckharta (Temný rytíř, Děkujeme, že kouříte). Mariňáci bojují se samotným peklem a šance na vítěství jsou méně než mizivé...

Dokonalý únik

Dokonalý únik (2009)

Chodit na túry divočinou, opékat buřtíky na táboráčku a vůbec kempovat pod širým nebem měli Cliff (Steve Zahn) i Cydney (Milla Jovovich), kromě sebe, ze všeho nejraději a bylo tedy více než jasné, že své líbánky nestráví v ocelové tlamě velkoměsta. Z propagačních letáků si vybrali jednu z nejkrásnějších pláží Havaje, liduprostý ráj, kde spolu mají strávit ty nejromantičtější dny jejich životů. Tak to i probíhalo do chvíle než na ostrově potkali jinou skupinku turistů, kteří právě probírali děsivou vraždu jiného novomanželského páru tady na ostrově. Tápajíce mezi odletem a dokončením dovolené se Cliff a Cydney přidají k dalším dvěma párům, které na ostrově táboří. V tu chvíli, daleko od civilizace, začíná bitva o přežití.

Přenašeči

Přenašeči (2009)

Svět už není, co býval. Vysoce nakažlivá choroba decimuje lidskou populaci. Mrtvoly se vrší v popelářských vozech a už pomalu není, kdo by je odvážel na skládku. Cestu tímhle umírajícím světem si razí kvarteto dosud nenakažených přátel, kteří míří na pláž naposledy si zasurfovat a užít si života, dokud to jde. Všechno vychází podle plánu, než osud před Dannyho (Lou Taylor Pucci), Briana (Chris Pine), Bobby (Piper Perabo) a Kate (Emily VanCamp) postaví překážku, která je může stát jak jejich lidskost, tak jejich životy...

Nezastavitelný

Nezastavitelný (2010)

Nezastavitelný vlak plný toxického odpadu se řítí k velice prudké zatáčce. Pokud se ho inženýrovi (Denzel Washington) nepodaří dostat pod kontrolu nebo zastavit tím, že lokomotivu odpojí od nákladu, jedno americké městečko se brzy bude koupat v chemikáliích. V chemikáliích, které jsou neslučitelné se životem.

The Devil's Tomb

The Devil's Tomb (2009)

Elitní jednotka žoldáků pod vedením válečného veterána Macka (Cuba Gooding Jr.) je najata agentkou CIA Elissou (Valerie Cruz) na záchrannou misi vědců pracujících na vykopávkách v pouštích Středního východu. Mack a jeho tým však brzy zjistí, že poušť skrývá strašlivé tajemství, které nemělo nikdy být odkryto. Tajemství, které ani není z této planety.

Tučňáci z Madagaskaru

Tučňáci z Madagaskaru (2008) (seriál)

Madagaskarští tučňáci Skipper, Kowalski, Vojín a Rico se po svém slavném návratu do newyorské zoo potýkají se zapeklitými situacemi, které má obvykle na svědomí jejich nový soused, král lemurů, Jelimán. Tučňáci jsou jediní, kteří mohou vzdorovat chaosu, který přináší.

Afro Samurai: Resurrection

Afro Samurai: Resurrection (2009) (TV film)

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“...

Barack Obama: Koncert 2009

Barack Obama: Koncert 2009 (2009) (koncert)

Když 18. ledna 2009 nastupoval do úřadu první prezident černé pleti, Barack Obama, využily hudební a filmové hvězdy této příležitosti, aby mu vzdaly hold. Někteří o něm mluvili, jiní pro něj zpívali.

The Seed

The Seed (2008)

Vojín Sung (Will Yun Lee) vede válku proti organizaci, která zneužívá přísně tajnou technologii, o které se lidstvo nesmí dozvědět. Pokud se to ovšem všechno neodehrává pouze v jeho hlavě...

The Making of Meteora

The Making of Meteora (2003)

Dokument zachycuje tvorbu druhého studiového alba kapely Linkin Park. Od zkoušení a nahrávání prvních dem až po tvoření artů k obalu. THE MAKING OF METEORA vyšlo pouze na bonusovém DVD u speciální edice alba.

Reklama