Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (50)

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Takhle si představuji reality show a ne ty blitky jako je Hotel Paradise, Big Brother nebo Vyvolení. Tohle je prostě bomba.

plakát

Záskok (1997) (divadelní záznam) 

Tohle je absolutní vrchol českého humoru. Nemá to jedinou chybičku. Naprosto brilantní.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jako přelomový seriál pro mně přišel Prison Break, v té době vrchol drama seriálu, tedy alespoň první série. Nemyslel jsem si, že by přišel lepší seriál, ale přišel Dexter, který posunul laťku ještě výše a letos (2011) přišel absolutní vrchol, překrásné scenérie, fantastický příběh a vynikající herci, o tomhle můžu říct, že to nemůže být překonáno - možná vyrovnáno, ale překonáno v žádném případě... co se první série týče.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Vizuální nádhera; ale to je tak všechno. Příběh je až příliš dětský. Některé akce jsou bohužel přehnaně "náhodné". Jsou to takové 3,5*

plakát

Kick-Ass (2010) 

Hluboce se stydím, že jsem to shlédnul až dnes, protože je to naprostá bomba. Vtipné, krvavé, akční, sprosté. Vše, co chcete v jednom balení. Pravda, spíš by to mělo být za 4*, ale Lyndsy Fonseca je tady neskutečně sexy ("I'd fuck her brains out").

plakát

Proroctví (2009) 

Achjo, tenhle film u mě dojel na "zajímavý popis". Tak hrozně jsem se na něj těšil, že jsem byl tak hrozně hrozně zklamán, že víc jak 2* dát prostě nemůžu.

plakát

Norské dřevo (2010) 

Ten příběh má obrovskou sílu a v knize je překrásně vyprávěný, je v ní spousta velmi zajímavých a pravdivých vět ("Nikdy se nelituj, lituje se jenom póvl."). Film tak trochu kazí dlouhé rádoby emotivní/umělecké pasáže např. Toru na pobřeží. Ve filmu se psychologie postav těžko "popisuje" a Toruova postava mi případla nedokreslená, taková poloviční. Ve filmu chybí pár scén, které jsou pro příběh téměř nepodstatné (důvod, proč je Reiko v ozdravovně, Exotovo cvičení), ale klidně bych je uvítal. Přesto filmu dávám pět hvězd, ale především kvůli knize, která ve mně zanechala velmi hlubokou stopu.

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

Prostě to nemám rád, ale jednu hvězdu za J.R. a druhou za Bobbyho.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Já tenhleten příběh neměl nikdy moc rád, tak nějak se to se mnou táhlo od dětství, tudíž se nedá očekávat vysoké hodnocení. Nicméně mne Alenka poměrně příjemně překvapila, především tedy zpracováním, kteér je jedno velké plus. Zatímco jedno velké mínus je ohromně, ale ohromně nesympatická hlavní hrdinka.