Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka zoufale hledá inspiraci k dalšímu psaní. Když najde novou chůvu pro svoje děti, postupně se jí smaže rozdíl mezi realitou a tím, co píše. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Asi tak tři čtvrtě filmu se tam, vyjma lesbických fantazií, vůbec nic neděje. Pak se asi tvůrci snažili o mysteriózní mindfuck, ale s pitomým scénářem a evidentně velmi malým až žádným rozpočtem velké divadlo neuděláte. Základní myšlenka přitom není tak špatná a místy jsem si taky drbal hlavu, co je vlastně skutečné a co není. Závěr tradičně superbéčkový a navíc idiotsky nejasný. Ztráta času. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný, instantně zapomenutelný erotický thriller (samozřejmě bez erotiky) sice úplně neuspával, ale po pár hodinách už nevím, co o něm napsat. Snad jen, že Kristin Davis zahrála velmi nepřesvědčivě (mírně řečeno) a závěrečné céčkové odhalení a konfrontace dokonce nechtěně pobavily, jelikož režijně se dotkly úrovně fláků Eda Wooda. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento podivny film proste nemohu doporucit. Je to mix psychodramatu a erotickeho thrileru. Vyvolavalo to u me nezamysleny smich a litost- ne ze to neni lepsi, ale ze to neni jeste horsi. Jedno klise strida druhe.Stopaz je vyplnena dirami v zapletce, dialogy susticimi papirem a spatnou akci a reakci. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Slušný béčkový film, který ale staví příliš na jistotě a spoléhá na finálový zvrat. Dobře budovaný vztah slavné spisovatelky s chůvou by mohl mít více napětí (a hlavně děj, který by k tomu lépe vedl), aby finále bylo o to lépe vygradované. Pak dochází k tomu, že ostatní dění je plytké a zvýrazňuje nedostatky filmu ()

Audreybe odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler alert: Neuvěřitelně špatné vykreslení duševní nemoci (konkrétně mnohočetné poruchy osobnosti), které jde až za hranu absurdity, například když má dotyčná z naprosto nepochopitelných důvodů robotický hlas. Mizerné herecké výkony a velmi podivná zápletka, ze které vychází hlavní postava spisovatelky a její manžel dost hrozně a není to vůbec nijak problematizováno, vše končí zasluněnými scénami, jakože to dobře dopadlo. Zkrátka nepovedlo se. ()

Reklama

Reklama