Reklama

Reklama

Anno zero - guerra nello spazio

  • USA Cosmos: War of the Planets (více)

Obsahy(1)

Kapitán Hamilton se svojí posádkou zachytí neznámý signál a vydává se najít jeho zdroj. Dostane se na planetu obývanou rasou podobnou lidem, jejíž příslušníci se v jeskyních ukrývají před obrovským robotem. Právě on vyslal onen signál na planetu Zemi, aby tak přilákal lidi schopné opravit jeho poničené soubory. Nastává boj nejen s inteligentním strojem, ale i se samotnou rozbouřenou planetou. (fisus)

(více)

Recenze (3)

fisus 

všechny recenze uživatele

Díky AXN Player se mi naskytla možnost sledovat dávno zapomenuté a téměř nesehnatelné filmové "skvosty".Jako první jsem si vybral tuhle sci-fi slátaninu.Nečekal jsem nic převratného a možná právě proto mi to nepřišlo až tak strašné!Děj je sice poměrně primitivní,o nějakém scénáři tu nemůže být ani řeč,ale jelikož si celkem libuji v těchle "béčkách",tak jsem se i upřímně zasmál a pobavil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som obrovským fanúšikom podradnej filmovej produkcie. Rip-offy z dielne tureckej, či ( ostatnej ) talianskej sú pre mňa skvostom naivnej a trashovitej zábavy a také ´´edwoodovky´´ považujem za najlepšie filmové b(c)éčka v histórii kinematografie. A tak som očakával, že Alfonso Brescia, akýsi zabudnutý pán režisér z ,,druhého radu,, mi ponúkne ´´ultimate guilty pleasure´´ v žánri sci-fi. Lenže zhliadol som iba ´´ultimate nudnú guilty´´, kde sa to síce vo veľkom preháňa, ale v tom horšom zmysle slova. Depresívna synth hudba z akéhosi neznámeho zvukového nástroja, to všetko ešte umocňuje. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Krasny sedmdesatkovy sci-fi becko, presne takovy jaky clovek ceka. Kosmicka lod plna blikajicich pristroju, kosmicke oblecky, chrabri kosmonauti, krasne kosmonautky, zly robot, telepatie, lasery, planety, laska, vesmir... Ja jsem spokojenej, prekvapenej. ()

Reklama

Reklama