Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si inteligentní filmař vystřelí z diváků... Sklidí nízké hodnocení a tetelí se blahem... Každá mnou udělená hvězdička je za moment, kdy jsem se při sledování OD SRDCE zasmál - a že se mi to u těch prefabrikovanejch (vesměs Disney) bijáků posledních pár let nestalo ani jednou... Díky za oddechovku, která brzy vyšumí o to hezčí bude její budoucí možné repete... ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Půl hvězda hvězda za Pedro Pascal a druhá půlka za David Duchovny. Sice oba dva špatně využitý herecký potenciál, vlastně celkově to je trapné. Jasně některé vtípky vás donutí přemýšlet zda se začít smát a nebo se jen pousmát a říct si "ježiš to je trapný" jinak příběh, pointa a všechno okolo faaaakt špatný. V půlce filmu jsem už víceméně dělal úplně jiné věci než sledoval toto story. Celá tahle recenze by šla napsat jedním slovem "blbost" ta hvězda víceméně opravdu jen kvůli mé osobní oblíbenosti již zmiňovaných herců díky kterým jsem to tak nějak vydržel dokoukat ... ;) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bublina bude okázalou vzpomínkou na doby covidové a v roce 2021 bychom za tento film možná i byli více rádi, protože se odkládalo co jen šlo..o rok později už to tak horké nebylo a já film s klidem vynechal. A to proto, že to dle ohlasů má být totální hovadila beze smyslu, což se do jisté míry potvrdilo. Vlastně nebýt plejády zajímavých herců, tak jsem se na to nepodíval dodnes, a to tu mají někteří z nich vyloženě hrůzné role. Jediné co tedy vlastně chválím je hodně povedené CGI prehistorických potvor, to vypadalo ve 4k vážně parádně. Ale jinak průměrný zmar a smrákání nad kariérou Judda Apatowa. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že se film soustředí na "ponorku" mezi herci, kteří jsou kvůli karanténě ohledně covidu uvězněni v nějakém hotelu uprostřed natáčení. Tak, jako byli, jenomže se neřešila ani ne tak ponorka, jako natáčení a jejich práva, do toho se začal míchat ještě instagram a agenti, až z toho vyšla super patlanina. Mě to teda moc zábavný nepřišlo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk nevěděl, tak by snad ani neřekl, že to je Apatow. Mentálně vyspělejší, tepající do správných míst, reflektující aktuální témata, mířící víše a přesto je úplně na konci cítit lehká trpkost. Možná, že jsme zvyklí na údernější vtípky - možná to jenom chtěl Judd Apatow vzít trochu z jiného konce. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama