Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Maradona se předávkuje a jeho život visí na vlásku. Diego je na počátku dráhy, která z něj udělá fotbalovou legendu. (Prime Video)

Recenze (2)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie. A to som vôbec netušil že tento seriál existuje. Je autentický, hravý, komplexne spracovaný a aj dostatočne vážny keď je treba. Diego je vykreslený ako niekto koho môžete milovať, no nezakrýva sa jeho druhá tvár a veľa krát ho nenávidíte. A asi aj oprávnene. Má to svoje chyby, najviac asi problém s tempom. Niektoré časti ma uspávali a sledovali sme v nich dookola to isté. Tréning, párty, kokain, hádky s niekým blízkym a potom znova. A nie len v jednej časti. Čim dlhšie seriál sledujete tak začínate cítiť nudu hlavne v porovnaní s prvými epizodami keď je Diego dieťa a postupne dospieva. To boli jednoznačne najlepšie časti. Zábery zo slumu a z polorozpadnutých ihrísk ma tak očarili že som som sa tam pocitovo preniesol. Bavila ma aj hudba a herci. Hlavná postava ich tu vystrieda niekoľko a všetci mi sadli. Záver na ktorý som čakal najviac (MS 1986) bol super a krásne celú sériu uzavrel. Miestami bol seriál veľmi zdĺhavý, ajtak ale prevládali pozitívne dojmy. Pekný bonus boli aj záverečné titulky s reálnymi zábermi. 7/10 ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nadšení - dětství Diega nebylo vůbec růžové. Chybělo málo a možná by jeho talent zůstal neobjeven. Velmi malá pravděpodobnost, ale je tam:) S přibývajícími díly je to horší a horší. Líbí se mi doba než přijde do Evropy, do Barcelony. Jeho nejúspěšnější období bude navždy spojeno s Neapolí na klubové úrovni a MS 1986 v Mexiku. Oba góly vstřelené Anglii v semifinále jsou geniální. Nechápu lidi, kteří spojují jeho výkony s užíváním kokainu. Kdyby nebral, tak bude ještě lepší:) Chválím zejména casting - ve všech etapách života jsou herci skvělé vybráni. Přece jenom je to hraný film, takže záběry zápasů, kdy hrají herci jsou tristní. Jde to udělat lépe. ()

Reklama

Reklama