Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley se ocitly ve městě nad řekou Temží, aby tam spolu s dalšími teenagery zkusily řídit celý svět. I při všech zmatcích, které na ně čekají, si buďte jisti, že obě blondýnky zažijí správnou dávku dobrodružství, legrace a zavedou vás na mejdany, kde to opravdu frčí. Sestry Olsenovy zase řádí a vy musíte být u toho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Tartarus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nezažil! Netušil jsem, že se mi při hodině angličtiny (škola hrou, chápete?) udělá fyzicky nevolno z téhle srágory. Tak o čem tenhle filmeček vlastně je. Parta lidí podle vzorce kráska, kráska, kráska, hezoun a kretén s videokamerou se vydají poznávat Londýn. Ježíši kdyby alespoň trošku hráli že hrajou. Vtipy jako přilepený toaletní papír na botě a co s ním mě neskutečně vytáčely. Dalším hřebíčkem do mé rakve byly ty neskutečně hloupé zpomalené, zrychlené či opakované záběry. Proč? Snaha zavděčit se určité skupině diváctva byla více než zřetelná. Na závěr upozornění: Může zabíjet. Ach jo, kam sem to vlez... ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nemůžete po mně chtít objektivitu. Tenhle film je podle mě z těch Olsenkovských zdaleka nejlepší a to nejenom proto, že jsem se díky němu platonicky zamilovala do Jesseho Spencera. EDIT: Mýlila jsem se. Po několika letech koukám na Olsenkovské filmy znovu a s hořkostí zjišťuju, že čím byla dvojčata starší, tím méně uměla hrát. A v Londýně už jim je čtrnáct, takže se na to v podstatě nedá koukat. Vděčím Sestrám v Londýně za vnuknutí geniálního nápadu na akci, které bych se chtěla zúčastnit (a zúčastnila - nejednou) a za objevení toho Jesseho. Ale film jako takový za moc vážně nestojí... ()

Reklama

breebee 

všechny recenze uživatele

Bože to bylo utrpení. Pointa a příběh byl absolutně nulový, celou dobu tam v podstatě šlo o to, že jsou na světě i důležitější věci, než je výhra a postavení.. třeba láska. Spárování všech hlavních postav bylo neskutečně klišovité, až tak, že to vyskočilo nad míru. Vlastně jediný důvod, proč jsem se na toto dívala byl Čejs, bohužel ale bez své sexy blond kšice a s nechutným dabingem, jelikož jsem originální verzi nesehnala. Bůh žehnej sestrám Olsenovým. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než JEDEN DEN V NEW YORKU, kde je tentýž koncept "šprťácká Olsenka a nezodpovědná Olsenka razí do města a balí kluky" zpracován podstatně lépe (povahové rozdíly jsou mnohem vyhrocenější) a zábavněji. A ty neustále klípky a záběry z videokamery akorát ilustrují bezradnost scénáře a režie a otravují. Nuda. ()

janejudyjune 

všechny recenze uživatele

Plus tohoto filmu spočívá v tom, že jsem v Londýně byla a mohla jsem si tak vybavit všechny možné vzpomínky. Obsah je velice podobný všem ostatním filmům z řady, jen se ze slunných Baham přesuneme do o něco deštivějšího Londýna, kde všichni filmový Angličané mluví s hrozným a špatným cockneyským přízvukem, který je pro americké filmové Angličany tak běžný. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně (Anglie, Velká Británie) a ve městech Glendale a Los Angeles (USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama