Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley se ocitly ve městě nad řekou Temží, aby tam spolu s dalšími teenagery zkusily řídit celý svět. I při všech zmatcích, které na ně čekají, si buďte jisti, že obě blondýnky zažijí správnou dávku dobrodružství, legrace a zavedou vás na mejdany, kde to opravdu frčí. Sestry Olsenovy zase řádí a vy musíte být u toho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

delaware 

všechny recenze uživatele

Nejlepší (a možná zároveň i jediný opravdu koukatelný) film dvojčat Olsenových. Zajímavý soundtrack, dobrá zábava, nabytí trochy vědomostí, ale hlavně výborný námět! Když jsem byla mladší, nepřála jsem si nic jiného, než se účastnit skutečného modelu Spojených národů. (A vloni jsem měla štěstí se s podobným projektem podívat do útrob Evropského parlamentu ve Strasbourgu. Přání splněno!) ()

KarlWalf 

všechny recenze uživatele

Pokud se za dobrodružství považuje nakupování, tak je to víc dobrodružné, než Indiana Jones a StarWars dohromady. Je to prostě o tom, jak dvě Američanky přijedou do GB, vidí, jak se tihle neameričtí lidičkové baví, že jejich zábava je vlastně primitivní, jejich zvyky jsou taky primitivní, protože obé není americké. Následně holky poruší všechny tradice, aby ukázaly, že Ami nebudou respektovat nějakou stoletou kulturu. Pokud máte rádi filmy, kde Árijci přijdou do Ruska, vyvraždí půl vesnice a druhou půlku naučí svým zvykům, tak je to ideální film pro Vás a přidejte si k mojí hvězdičce čtyři hákové kříže navíc. ()

Reklama

Tartarus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nezažil! Netušil jsem, že se mi při hodině angličtiny (škola hrou, chápete?) udělá fyzicky nevolno z téhle srágory. Tak o čem tenhle filmeček vlastně je. Parta lidí podle vzorce kráska, kráska, kráska, hezoun a kretén s videokamerou se vydají poznávat Londýn. Ježíši kdyby alespoň trošku hráli že hrajou. Vtipy jako přilepený toaletní papír na botě a co s ním mě neskutečně vytáčely. Dalším hřebíčkem do mé rakve byly ty neskutečně hloupé zpomalené, zrychlené či opakované záběry. Proč? Snaha zavděčit se určité skupině diváctva byla více než zřetelná. Na závěr upozornění: Může zabíjet. Ach jo, kam sem to vlez... ()

haWranka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ze sester Olsenových mám kopřivku. Jejich "herecké" výkony, to je snad největší katastrofa v tomhle už tak dost katastrofálním "filmu". A k tomu ještě katastrofální sekaný střihy, ze kterých mě bolela hlava. Taky tu má mládež asi jenom jedinou zábavu a to je nakupování. Ble na to! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Sice jediná věc, u které jsem se skutečně zasmála, byla ta hláška s Voldemortem (viz komentář novoten), ale i tak to nebylo tak špatné. Když člověk vidí i ty jejich naprosté propadáky (Výlet do Říma, Sestry na Bahamách, atd), tak ho dokonce tento film i trochu překvapí. ~(3,3)~ ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně (Anglie, Velká Británie) a ve městech Glendale a Los Angeles (USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama