foto

Claire Yarlett

  • nar. 15.2.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Oranges
2001 Dům života
Sestry v Londýně
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1997 The Heart Surgeon (TV film)
1996 Půlnoční peklo (TV film)
1994 Stranger by Night
1993 Obchod je obchod (TV film)
Zmizení Christiny (TV film)
1991 Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)

TV seriály

2009 Božská mrcha (TV seriál)
Do You Believe in Second Chances? (S02E09)
2001 Frasier (TV seriál)
Pekelná muka dona Juana 2/2 (S09E02)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
The Midterms (S02E03)
1998 Air America (TV seriál)
Becker (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zmizení (S05E04)
Frasier (TV seriál)
Večírek (S05E22)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Volá Hog (S04E21)
1995 Herkules (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Bonnie a Claire (S02E08)
1992 Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mohl jsem napsat knihu (S05E05)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 V žáru noci (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky