foto

Eric Jungmann

  • nar. 2.12.1981 (37 let)
    Orlando, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dead Cat
2015 Of Fortune and Gold
Parallels
2013 Shotgun Wedding
2009 Stopky lásky
2008 Killer Pad
Red Velvet
2006 Military Intelligence and You!
2005 Generace X
Štastné konce
2003 Monster Man
2002 Milujte svého zabijáka
Outside
2001 Bulšit
Sestry na módní přehlídce (TV film)
Sestry v Londýně
2000 Drive In
Star Patrol (TV film)
1999 Boy with the X-Ray Eyes, The
Varsity blues
1998 Fakulta

TV seriály

2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Selhání srdce (S05E14)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Únos (S05E15)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vlastenecký zákon (S03E20)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Painless (S07E04)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Devět zločinů (S03E04)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poslední muž (S06E01)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v krokodýlovi (S02E13)
Veronica Mars (TV seriál)
Řekni, kde ty krysy jsou (S03E10)
2006 Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
Timeless (E09)
Into Night (E08)
další epizody (4)
Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako kouzlem (S06E19)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Malum (E05)
Burning Man (E04)
další epizody (6)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Assuming the Position (S02E05)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Six (S01E06)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Potíže s Bohem (S01E20)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Now You See Her, Now You Don't (S04E13)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Salem and Juliette (S04E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky