Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

gogos 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetý námět byl přetaven ve film, který už bohužel tak dobrý není. Myšlenka snímku je skvělá, Angela Jones v hlavní roli neskutečně roztomilá, hudba výborná. Snímek má zajímavou atmosféru s občas dosti zajímavými prvky (reportáž o vrazích, šílený závěr). Velký potenciál však sráží poněkud pomalé a tažené tempo, možná absence více vtípků (když absurdita, tak pořádná) a celkově mohl být snímek výraznější... Curdled není špatný film, za shlédnutí určitě stojí, avšak jeho potenciál sliboval více... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Produkční ruka Quentita Tarantina je tu znát. A být na režisérské stoličce, určitě by se šlo o hvězdičku výš. Takhle tu máme jen velice zábavný, černohumorný scénář (tedy aspoň původní myšlenka, realizace je horší, k tomu se vrátím později), double-cameo odkaz na From Dusk Till Dawn (u kterého se zasmějete, i kdyby vás to minulo obloukem jako mě), ucházející Angelu Jones, mně trošku otravnou, a charismatického Williama z rodu Baldwinů. Myšlenka ze závorky kousek dříve - tj. zbytečně dlouhá stopáž je dle ostatních komentářů celkem rozšířená, celý příběh by se dal hravě odvyprávět za půl hodiny, takhle tu máme občas zbytečně dlouhé sekvence (viz zabití, taneční rekonstrukce a komentovaná rekonstrukce) a kupříkladu vyvrcholení (které nedopadlo zrovna podle mých představ) bylo hrozně náhlé a podle mého nedotažené. Nemluvě o tom, že jsem mezi herci necítil žádnou chemii a nechápal, proč ona tam poskakuje a radši se nepokusí utéci. Ale to už by bylo moc závorek na jeden komentář, navíc si myslím, že hlava mluvit nemůže, nemá kterak produkovat vzduch a nejspíš by se při tom poškodil hrtan či jiná část mluvicího ústrojí. ()

Reklama

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zápletka len je to veľmi dlhé stačilo by tomu dať tak 30 minút. Ale je s toho cítiť na 100 honov že na tom robil Tarantino. tento film si určite tie 4 * nezasluhuje maximálne tak 3 a pol. tak za čo sú? za to že vďaka tomuto filmu som natočil svoj prvý amatérsky hraný film Podtlak. A preto musím nejako tomuto filmu vyjadriť svoje ďakujem. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Úplně ulítlá a úchylná komedie o masových vrazích... Ale i přes svůj námět je celkové vyznění, dá se říci, romantické a komedie je vcelku vkusná. Je to postmoderní filmový tvar poskytující docela velkou míru filmové zábavy... (oproti upoceným béčkovým americkým hororům neměli tvůrci onu nutkavou potřebu ukázat divákovi každý sebemenší detail věcí, o kterých se v Krvavé romanci naštěstí spíše jen hovoří a naznačuje se...) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Gabriela má tak trochu netradiční koníček. Vystřihuje si z novin články o vraždách. Není proto divu že ji zaujme práce v agentuře která se specializuje na úklid míst po vraždách. Samotnej příběh je prostej a nedá se ani říct, že by to bylo nějak extra vtipný. Na druhou stranu to ale ani nenudí a má to poměrně krátkou stopáž. Na konci bude zodpovězena i jedna ( hlavně pro Gabrielu ) " zásadní " otázka, kterou tady samozřejmě nebudu prozrazovat. Ve filmu najdete i odkaz na film From Dusk Till Dawn. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama