foto

Bruce Ramsay

  • nar. 31.12.1966 (52 let)
    Westmount, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doupě
Reluctant Witness (TV film)
2013 Liberace! (TV film)
2011 Hamlet
Proroctví zkázy (TV film)
2010 Riverworld (TV film)
Supermafián Quido
2008 Mothers&Daughters
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
Přednosti života (TV film)
2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
Nightmare (TV film)
Převtělená
2006 Indian Summer: The Oka Crisis
One Dead Indian (TV film)
Utajená minulost (TV film)
2005 Amnesia: James Brighton Enigma, The
Zlom vaz
2004 Dítě na prodej (TV film)
2003 Díry
Princezna podsvětí (TV film)
Proud času
Rezidence Jericho
2002 Looking for Jimmy
Protiúder
2001 Exploding Oedipus
Shot in the Face, A
2000 Ostrov smrti (TV film)
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Starstruck
1996 Hellraiser: Pekelný jezdec
Hit Me
Krvavá romance
1995 Blah Blah Blah
1994 Dead Beat
Nová éra
1993 Přežít
Zabít Zoe
1992 Chyťte vraha (TV film)
1991 The Reckoning (TV film)
1989 Dýka
1988 Zlověstná posedlost

TV seriály

2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Northwind (S02E05)
Toof (S02E04)
další epizody (6)
2017 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
další epizody (8)
2016 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Water (S03E10)
Gone (S03E09)
Fall (S03E08)
další epizody (10)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bridges (S02E10)
Orphans (S02E09)
Babylon (S02E08)
další epizody (10)
Království (TV seriál)
Únik (S02E11)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Winter (S01E10)
Islands (S01E09)
Medals (S01E08)
další epizody (10)
Rush (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (5)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Mousetrap (S02E08)
Breakout (S02E07)
Joust (S02E05)
další epizody (6)
Hell on Wheels (TV seriál)
The Railroad Job (S02E05)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Začátky (S02E06)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Immoral Mathematics (S01E02)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
99 Problems (S05E17)
2003 JAG (TV seriál)
Druhá dějství (S08E19)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Hamlet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace