Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1897. Prázdninový výlet plachetnicí se pro osm chlapců z prominentních novozélandských rodin změní v boj o přežití. Osudným se jim stane nález láhve se vzkazem a následná záchrana dvou trosečníků. Jeden z nich má u sebe mapu ostrova, na kterém se údajně skrývá poklad nebývalé hodnoty. (mibara)

Recenze (92)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Vzhůru na palubu, dálky volají... Odrostla jsem sice Julesi Verneovi i dětským dobrodružným seriálům, ale nikdy není na škodu si dětská léta připomenout. Bojovala jsem s příšerným dabingem a natvrdlostí hlavních postav, přesto jsem si Donifana a jeho partu svým způsobem zamilovala a těšila jsem se na každou etapu jejich velice dobrodružné dovolené. ()

dr.jacoby 

všechny recenze uživatele

Tak to je neskutočné, ako nadabovali verziu k DVD. To je absolútne najhorší dabing, aký poznám, je mi z toho úprimne zle. Absolútne súhlasím s komentárom Monologa. Seriál je to moc pekný, spomienka na chvíle z detstva strávené pri televízii. Ale za zhanobenie tak pekného seriálu, tak príšerným dabingom by som skutočne trestal. ()

Reklama

bllm 

všechny recenze uživatele

Jasně, všichni jsme to jako děti milovali, seriál a hlavně písničku. Ale přiznejte se, kdo z vás si to pustil jako dospělej. No, velké zklamání. Mizerné herecké výkony, naprosto dementní dialogy, zkratkovitý děj atd. Uznávám, že velký podíl na tomhle dojmu má katastrofální dabing pro dvd, ty lidi by měli zavřít, ale jinou verzi jsem nenašla. Poučení zní, nikdy si nepouštěj věci, cos milovala jako děcko. Zajímavý (a vtipný) je, že jediná scéna, která mi při opětovném sledování přišla důverně známá bylo to bičování. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Verne napísal knihu o skupine chlapcov ktorý za dramatických okolností stroskotajú a prežívajú na pustom ostrove...kniha bravúrne opisuje osamelosť a bezradnosť situáciu mladých stroskotancov. Krása knihy je v psychológii postáv a postupná premena chlapcov v chlapov ktorý dostanú tú najlepšiu školu života. Seriál si vzal len názov knihy a asi 1 % z deja knihy...skutočne niekedy neviem čo je to za móda chcieť adaptovať nejakú knihu a potom ju totálne ignorovať ??? jednu hviezdičku dávam za úvodnú znelku pána Černocha. ()

Stauff

všechny recenze uživatele

Seriál si pamatuji z dětství. Tehdy mě uchvátil a tak jsem ho dnes pustil svému sedmiletému synovi. Je jím naprosto nadšený, takže asi bude pro tuto věkovou skupinu výborný. Mě ale zarazil ten nejpříšerněší dabing, jaký jsem kdy slyšel. Opravdová hrůza. Z nostalgie nehodnotím, ten dabing mě fakt odrovnal. ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama