Reklama

Reklama

12 hodin na odplatu

Trailer 1

Zatímco chránil podmínečně propuštěnou osobu, zabil Connor Connolly člena drogového syndikátu. Nyní má jeden den na zaplacení dvou milionů odškodného Tyronu Pettisovi. Peníze však nemá. Musí tedy požádat své bývalé parťáky z armády pod vedením Brice Masona o pomoc, dříve než přijde o vše, co miluje. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další z dvaapadesáti letošních willisovek.I když...dá se tomu ještě říkat "willisovka",když je tu Willis pouze asi půl minuty na začátku a pak minutu na konci?Jinak jde o tradiční akční béčko o tom jak někdo musí sehnat peníze aby mu někdo jiný nezabil těhotnou manželku a není tu vůbec nic čím by A Day To Die mohlo překvapit.Možná kdyby hlavní roli nehrála lacinější verze Matta Dillona ale třeba mihnuvší se Frank Grillo, mohlo to být lepší. Jenže není a jakkoliv jsou horší, za ztrátu času to nestojí...40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nastal deň zomrieť, si znova povedia Willisovi fanúšikovia, ktorí skočili na lep jeho novému blockbusteru. Mňa zaujal relatívne akčný trailer a Grillo, ktorý miestami točí solídne béčka. Ale tu evidentne len zarábal na nájom a Bruce na zdravotné výdavky, lebo už fakt pôsobí jak regulérny dement. Samozrejme sa mihne na pár minút a v celom filme je zbytočný. Väčšinu filmu sa tam nudne kecá. Riešiť dej je zbytočné. Film zaujme len úvodnou a záverečnou akciou, ktorá je ultramizerná do takej miery, že je to zábavné sledovať. Neviem, či to ukradli z nejakého iného filmu, alebo tie výbuchy a digivrtuľník narýchlo behom jedného dňa vyrobil nejaký Indický brigádnik, ale zasmial som sa. Kto má rád Asylum trash filmy, tak bude spokojný. 1/10. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

V svetle najnovšej Bruceovej diagnózy dostáva jeho výber filmov a aj ochotnícke, nepresvedčivé herectvo nový rozmer takže k jeho výkonu sa už vyjadrovať pochopiteľne nebudem. Faktom ale ostáva, že Day to Die s Bruceom či bez neho, nie je dobrý film. Je to ďalšie béčko, ktoré nevytrhne ani tých pár známejších béčkových tvárí typu Grillo,Dillon či Messner a ktorému dve hviezdy dávam len za akciu a jej relatívne slušnú porciu vo filme. Samozrjeme, jej spracovanie je na tom už horšie a úplne najhoršie je, ako je film nelogický a hlúpy. Na 2* mi to ale vo výsledku vyjde. 40% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"LUCIFER'S LEFT HIS LAIR." Příběh opravdu není originální, ale mohlo to fungovat... i dnes, v pohodě, dát do toho malinko víc peněz (obsazení je víceméně v pohodě), scénář poladit, vyhodit pičoviny, trošku normálně... A hlavně, nenechat to dělat někoho, kdo si omylem zarazil vrták do lebky, protože přesně tak to vypadá natočené, talent nula. 25% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Je pěkné, že tvůrci v poslední době dávali i malinkou roličku Willisovi, i přes jeho probíhající nemoc. V tomto filmu se u něj povedla i nějaká ta menší akce, a trochu si i zastřílel. Jaká to změna oproti jiným dílům z poslední doby, kdy jen seděl a pronášel pár holých vět. Nicméně Willis rozhodně nebyl hlavní problém tohoto filmu. Herecké výkony tragické, nelogické chování postav (charakter u nich nehledejte), akční scény ubohé (do očí bijící fakt, jak to měli přesně nacvičené) a ten konec..... Z úcty k Willisovi a jeho akčnější části dám jednu hvězdu. Víc ani ránu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama