Reklama

Reklama

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron

  • Německo Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Max S. prozradí, jak v pubertě vybudoval drogové impérium z dětského pokoje. Příběh, podle kterého vznikl seriál Jak prodávat drogy přes internet (rychle). (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

dan4815 

všechny recenze uživatele

Mám rád lidi s podnikatelským duchem. A co se týče drog, nejsem jejich uživatelem, ale fandím podobným projektům, které na jednom místě zprostředkují kvalitní šňupadlo a ještě jej lze ohodnotit pro potenciální zákazníky. Docela nechápu, proč se takové obchody zavírají. Ano, kontroverzní to myšlenka, nicméně feťáci si stejně půjdou matro koupit jinam. Bude nejspíše horší, tudíž bude ochutnávač drog mít nejenom plný nos práce, ale také bude krásně zatěžovat zdravotnictví už o nějaký ten rok dříve. A mimo to, čistá droga dokáže lépe zabít v momentě předávkování než nějaká omítka ze sklepa. Proto se mi líbil dokument, který poukazuje na to, že i prodávání drog může být sympatické řemeslo. S feťáky se nevidíš, a vlastně se neuvidíš ani s dodavateli. Ani jsem nevěřil, jak snadné je začít s takovým projektem. Hlavní postava jasně vyzařuje jistou aroganci vůči světu, ač si myslím, že pocit viny se mu snaží vštěpovat okolí. Takže mu rozumím, proč se necítil špatně. To by se pak museli cítit špatně i prodavačky v tabáku. Dokument poukazuje na stránku technickou - jak to zvládl, i na onu emocionální, kdy sám se sebou nebojuje, naopak je na svůj úspěch hrdý. Samozřejmě si nemyslím, že má jenom čisté úmysly, ale nechápu, proč policie chtěla vidět nějakou lítost v jeho slovech. Rozhodně doporučuji, dokument má více rovin, mezi které patří mé zmiňování obhajitelnosti, a jak moc je jeho práce nemorální. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Zpověď jednoho němčourskýho frajírka, kterej po celou dobu dokumentu jen machroval a vytahoval se... Ano, asi to byl frajer, kterej si dokázal ohromně vydělat. A to vše díky poště pro tebe. No jen si představ, že si kokain a všecko na co si jen vzpomeneš necháš poslat uplně v klidu poštou, koupíš si to přes E shop. Nápad dobrej! Ale jako dokument to nebylo až zas tak zajímavý... ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Každý vyděláváme peníze jinak :D Jen si říkám, jak tohle prostě někdo dokáže...a ještě ke všemu v pokojíčku :D Sám :D V tu chvíli si říkám, kolik svého potenciálu nevyužívám :D Líbilo se mi, jak vytvořili to prostředí, ve kterém to tvořil a Max na mě působí jako hodně koncentrovaná osobnost a dost se obávám, že s tím jen tak nepřestane.... ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Toto ma fakt prekvapilo. Pozrel som si to, lebo mi to Netflix tlacil do pozornosti. Cakal som ze to po par minutach vypnem. Podobne postaveny dokument som vsak este nevidel a celkom ma to oslovilo, kedze sa Max kompletne ucastnil na natacani. Za to, co dokazal si zasluzi urcitu formu uznania, no jeho pohlad na vec je kus pokriveny. Ved uznal mu to aj psycholog. Ta hodinka a pol ubehla rychlo a info obsiahnute vo filme ma dobre pobavili. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Jak obecně nemám rád drogovou tématiku, tak tento dokument mě velmi zaujal. Má obrovský spád, diváka snadno dostane do děje a samozřejmě, že nefandím drogovému dealerovi, ale klobouk dolů před tím, co v podstatě sám dokázal. Sice je to z mého úhlu pohledu nesnesitelný, arogantní spratek, ale upřímně místní policejní „náčelník“ mě není ani o chlup sympatičtější a myslím si, že na straně policie stálo v daném momentě obrovské štěstí, jinak si myslím, že by tento „floutek“ prodával drogy ve velkém ještě roky. Na každý pád tento dokument je moc dobře zpracovaný a ke zhlédnutí každému jednoznačně doporučuji. 83% ()

Reklama

Reklama