Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

Carlie 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé, ale ani dobré. Jako komedie to nefungovalo, protože vtipných míst moc nebylo a já se snad ani příliš nebavila. Dějově je to zase nezajímavé a kýčovité. Všudypřítomné klišé na dojmu také nepřidává (laciné hraní na emoce). Plus si myslím, že není možné aby skupinka tří lidí v malém pokoji se zanedbatelným množstvím "pilulek" utáhla tak "populární" obchod, protože to jednoduše nedává smysl, ale o to asi ani nešlo. Jednotlivé díly jsou ok, ale jako celek jsou to slabší tři hvězdy. ()

diahexik 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsou naprosto super, děj sám sebe trochu paroduje a ze svých chyb dělá přednosti, chvílema se tam najdou programátorský vtipy, při kterejch se člověk zasměje. Třetí je horší, protože chyby zůstávají chybami a děj je možná až moc zrychlenej, ale i tak bych celej seriál doporučil každýmu, kdo alespoň někdy pracoval s npm a ví, že to může být utrpení, protože asi v pěti vteřinách seriálu nalezne pochopení pro své trable. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zapadlý a divákům celkem ukrytý netflixový seriál o dvou outsiderech, co se rozhodnou prodávat drogy. Uvěřitelný, poutavý a zábavně podaný příběh s fajn herci (Fakjů pane učiteli), nad kterým jsem se párkrát i zdravě zasmál. Mělo to styl dnešní moderní doby - sociální sítě, 10leté influencerky na insta, memes, vztahy teenagerů a desítky dalších odkazů. Šest 30minutových dílů je tak akorát a dá se to sjet během dopoledne, nenudí to, baví to a ke konci nechybí trocha akce a možná i emocí. Jako taková krátká seriálová jednohubka je to luxusní! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV seriál. Perfektní seriál o mladém, drogovém internetovém gentlemanovi a zároveň o velkém baronovi. Ne, že by vše bylo podle skutečných událostí, ale to pro nezapálené, co viděli dříve seriál, než dokument, to byla velice příjemná, vtipem nabitá komedie a zároveň drama. Velký palec nahoru Němcům i za pěknou vizuální stránku, v čele všelijakých rekapitulačních a informačních vsuvek. Druhá série trošku ztrácí tempo s první sérií, ale stále drží seriál na vysoké laťce kvality. Další případné série by mohli seriálu, dle mého názoru, spíše jen uškodit. | 1.série (90%), 2.série (80%) > Průměr: 85% (5*) | ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Svižná jednohubka, které se poměrně dobře daří pracovat s různými kulturními odkazy a fenoménem VOD jako takovým. Samozřejmě mohu jen těžko soudit, nakolik se tvůrcům podařilo vystihnout aktuální generaci středoškoláků, ale celkově z toho mám mnohem lepší pocit, než u Sex Education. Typově velmi dobře obsazené. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Název epizody odkazuje na název písně „Everybody Gets a Second Chance “ od skupiny Mike + The Mechanics. (Modular)
  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)
  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)

Reklama

Reklama