Reklama

Reklama

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron

  • Německo Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Max S. prozradí, jak v pubertě vybudoval drogové impérium z dětského pokoje. Příběh, podle kterého vznikl seriál Jak prodávat drogy přes internet (rychle). (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně netradiční dokument. Ten týpek měl naprosto svůj svět a dost dlouho mu to procházelo. V novinách jsem o tom slyšel jen okrajově, takže jsem se tady dozvěděl dost informací. Docela se divím, že mu to vydrželo tak dlouho skrz jeho nasazení a objemy, v jakých jel. Je to dost dobře udělané a podrobně to mapuje celý jeho příběh. Zřejmě jsme o něm ale neslyšeli naposledy... "Nic jsem si nenechal." ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Toto ma fakt prekvapilo. Pozrel som si to, lebo mi to Netflix tlacil do pozornosti. Cakal som ze to po par minutach vypnem. Podobne postaveny dokument som vsak este nevidel a celkom ma to oslovilo, kedze sa Max kompletne ucastnil na natacani. Za to, co dokazal si zasluzi urcitu formu uznania, no jeho pohlad na vec je kus pokriveny. Ved uznal mu to aj psycholog. Ta hodinka a pol ubehla rychlo a info obsiahnute vo filme ma dobre pobavili. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Každý vyděláváme peníze jinak :D Jen si říkám, jak tohle prostě někdo dokáže...a ještě ke všemu v pokojíčku :D Sám :D V tu chvíli si říkám, kolik svého potenciálu nevyužívám :D Líbilo se mi, jak vytvořili to prostředí, ve kterém to tvořil a Max na mě působí jako hodně koncentrovaná osobnost a dost se obávám, že s tím jen tak nepřestane.... ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Jak obecně nemám rád drogovou tématiku, tak tento dokument mě velmi zaujal. Má obrovský spád, diváka snadno dostane do děje a samozřejmě, že nefandím drogovému dealerovi, ale klobouk dolů před tím, co v podstatě sám dokázal. Sice je to z mého úhlu pohledu nesnesitelný, arogantní spratek, ale upřímně místní policejní „náčelník“ mě není ani o chlup sympatičtější a myslím si, že na straně policie stálo v daném momentě obrovské štěstí, jinak si myslím, že by tento „floutek“ prodával drogy ve velkém ještě roky. Na každý pád tento dokument je moc dobře zpracovaný a ke zhlédnutí každému jednoznačně doporučuji. 83% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Max je mladý chalan s neuveriteľným potenciálom. Na jeho nešťastie sa ho rozhodol využiť na páchanie nezákonnej drogovej činnosti navyše pod nosom svojich rodičov. Z mladíka sa stáva vďaka jeho alter egu Shiny_flakes najväčší drogový dealer v Nemecku. Postupne sa mu ale biznis začína vymykať spod kontroly a prichádzajú chyby. ktoré k nemu privedú ozbrojené zložky.  Prevedenie: Dokument mapuje celý proces od prvotnej myšlienky cez realizáciu až po koniec drogovej kariéry. Všetko pekne chronologicky usporiadané a navyše s komentármi hlavného protagonistu. Škoda, že mladý ľudia s takým intelektom aký má Max, sa ho rozhodnú uplatniť na ciele nie príliš korešpondujúce so zákonom. Ďalšou vecou, ktorá je na plač je justícia, ktorá po zabavení viac ako tony drog mladíka po troch rokoch dobrého správania oslobodzuje. A on ako sa dalo očakávať v tom zas pláva. 82% ()

Reklama

Reklama