Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dano (J. Koleník) brzy zjišťuje, že jeho přítelkyně Lenka (E. Geislerová) se stala součástí únosu celého patra nemocničního oddělení kardiochirurgie. Dano při nečekaném vyjednávání od únosce dostává za úkol získat čas a především klid. Situace se ale na oddělení komplikuje ve chvíli, kdy se jeden z rukojmích pokusí o útěk. Kdo je únosce, který nechce prozradit svoji totožnost? Jaké jsou a cíle a motivace? (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Ale akože áno, strašne sa to snaží, strašne moc, berie sa to vážne ako u nás už dlho nič, všetka tá orchestrálna hudba, close upy na tváre atď., akoby to vyliezlo z americkej béčkovej produkcie.⚪A ono áno, v niektorých momentoch sa aj celkom zadarí, napr. záverečná scéna má aké-také napätie aj schopnosť vzbudiť divákovu pozornosť, no čo na tom, keď 90% scenára sú absolútne nelogické priblblé scény a dialógy typu: pri rukojemníckej dráme začnem ako rukojemník vyrezávať do nejakého papundekla (kartónová priečka v nemocnici??) ani neviem čím dieru, pretože ako postava ,,musím nutne" ísť na reklamný casting na chipsy???, alebo ako rukojemníčka poblázneného únoscu, ktorý celé podlažie olepil tntčkom mu budem komentovať slovník a to, či rozpráva nadávky??⚪Skrátka úplne nelogické správanie postáv, ktoré nemožno zvaliť ani na stres, ani na paniku, skrátka len scenárista potrebuje postavy dostať na miesta, kde ich potrebuje mať, a tak vymýšľa hlúpe motívy, ako to zariadiť.⚪A v tomto marazme sa občasne objaví aj svetlá chvíľka, no rýchlo zahrabaná inou, účelovou. V závere, celé to podsúvanie ,,strašného napätia" je vcelku účelové.⚪Potenciál malinký, či sa zúžitkuje otázne. A Koleník, či chceme alebo nie, je momentálne najlepší slovenský herec. A to nehovorím nejak rada, ale pravda to bude určite.⚪ ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"vsetkym dnes trochu tecu nervy". niekomu viac, niekomu menej. danym vyrokom by sa dal charakterizovat cely diel. vsetci tu po sebe stekaju - je to miestami battle royal vzajomnej nevrazivosti. vobec by ma neprekvapilo, keby sa niekde v komparze porubali king kong s godzillou, ci vrieskal melisko zo zahrobia. toto ne-hranie mierne kazi inak pomerne obstojny a prepracovany dej. az na bahula, ktory to herecky taha, by som normalne zvazoval angazovat vylucne neslovenskych hercov. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Scenáristi absolútne netušia, aké sú zásahové postupy, ako sa pohybujú jednotky, ako funguje fyzika. Jedna len za skvelého Blahula. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup lepší (fakt jen o stetinu), ale oproti předchozímu dílu se děj zas vůbec nehejbal.. Ten typek si fakt už asi v reklamě na chipsy nezahraje :D jsem jedinej, komu jsou všechny postavy nesympatický a jejich chování je tak nějak úplně mimo moje chápání? Jinak, českej dabing je fakt tragédie (Carda jako hlídač mě fakt nahlas rozesmál), ale když jsem si zapnul originální znění, rozuměl jsem Slovákům každou druhou větu, fakt neumej mluvit (se slovenštinou nemám problém, ale s tím jejich drmolenim tak trochu jo)... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama