foto

Marko Igonda

  • nar. 5.2.1974 (43 let)
    Žilina, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mladý talentovaný, divadelní a filmový slovenský herec dobře známý i českému divákovi, objevil se i několika zahraničních produkcích. Před dvěma roky byl na festivalu Berlinale mezi 9 nominovanými v projektě Shooting Star 2008, představujícím mladé evropské talenty.

Zdroj: SPI International

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2014 Krok do tmy
Láska na vlásku
2013 Good Night
Poslední odměna (studentský film)
2012 Konfident
Miluj ma alebo odíď
Zradení (TV film)
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Hodinu nevíš...
2008 Dark Spirits
Na vlky železa (TV film)
2007 Crash Road
Hannibal - Zrození
Rozhovor s nepřítelem
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Uzavřená společnost (studentský film)
2005 Krev zmizelého
Restart
2004 Milenci a vrazi
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Za mestskými múrmi: Kováč Juraj (TV film)
Za nepřátelskou linií
Zlatý chléb (TV film)
2000 Fragmenty z malomesta
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Crazy Six
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)

TV seriály

2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
Kuny a bikiny (S01E09)
Letní škola (S01E08)
další epizody (10)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (7)
2016 Zoo (TV seriál)
2015 Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
2013 Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Jak jsem přežil (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské kino (TV seriál)
2010 Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš (TV film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Peter Pann feat. Kali, Majself, Strapo - Džungla (hudební videoklip)
2013 Zuzana Smatanová - Miluj ma, alebo odíď (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace