foto

David Connell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Bad Samaritan
2010 The Quickening (TV film)
2008 Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (TV film)
The Verdict (TV film)
2007 Prosincoví kluci
2005 Ikona (TV film)
Svět ve válce
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
2003 Ve stínu lovce
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)
Sniper 2 (TV film)
Ztraceni v poušti (TV film)
2001 Opičí král (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Pekelný roj (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Chameleon II (TV film)
Hon na čarodějnice (TV film)
Kleopatra (TV film)
1998 Dva za Texas (TV film)
Moby Dick (TV film)
1997 Clover (TV film)
Noční letec
Opravdoví kamarádi
Robinson Crusoe
Teror
Zakázané území (TV film)
1996 An Unfinished Affair (TV film)
Program likvidace (TV film)
1995 Konec Divokého západu (TV film)
Stříbrná pláž (TV film)
Tajní operátoři (TV film)
1994 Mládě (TV film)
My Name Is Kate (TV film)
Výstup
1993 Between Love and Hate (TV film)
Hercules Returns
Krutý omyl
Love, Lies & Lullabies (TV film)
Rio Diablo (TV film)
The Only Way Out (TV film)
1992 Fifty Fifty
Secrets
Za vodou
1991 Dravec
Rose Against the Odds (TV film)
1990 Heaven Tonight
What the Moon Saw
1989 Nekonečný příběh 2
Potíže v ráji (TV film)
1988 Barracuda (TV film)
Boulevard of Broken Dreams
Kylie: The Kylie Collection
Nancy Wake (TV film)
1987 Bushfire moon (TV film)
Les Patterson Saves the World
Slate, Wyn & Me
1986 Alice to Nowhere (TV film)
1985 Fortress
Pilotův návrat

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A šťastné konce (S02E09)
A okamžik spásy (S02E08)
další epizody (14)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A jablko sváru (S01E05)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
A rohy rozporu (S01E03)
další epizody (5)
Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Corkscrew Job (S05E13)
The White Rabbit Job (S05E12)
další epizody (16)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
další epizody (14)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (17)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (5)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Comb and the Box (E02)
The Key and the Clock (E01)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
1992 Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1986 Sword of Honour (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
1983 Co přináší řeka (TV seriál)
1982 Schwarze Bumerang, Der (TV seriál)

Hudební videoklipy

1988 Kylie: The Videos (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace