Reklama

Reklama

Vydrž!

  • Česko Smrtelný výstup (více)
Trailer

Monte Antelao je s 3264 m n. m. nejvyšší horou východní části italských Dolomit .Těsně pod ní se kamarádky Kelly a Sophie připravují na výstup na její stěnu. Chtějí si tak uctít památku Kellyina přítele. Předtím se seznámily se čtyřmi mladými muži a během nočního popíjení se dostaly do problémů. Jejich horolezecké dobrodružství se změní v děsivou noční můru, protože Kelly zachytí na kameru vraždu své kamarádky. Stane se tak dalším cílem mladíků, kteří se nezastaví před ničím, jen aby zničili důkazy. Zoufalá Kelly hledá záchranu na skalní stěně, čeká ji ale tvrdý boj o přežití. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnúť podstatne lepšie, fiom balansuje (občas aj hrdinka) na hrane...medzi 2 a 3*, za nápad a niektoré vydarené zábery som sa nakoniec priklonil k lepšiemu hodnoteniu, aj keď bolo tu množstvo doslova iritujúcich scén. Treba však uznať že v prípade Britov a ich hororov zvyknem prižmúriť jedno oko. Našťastie až pri hodnotení a nie počas filmu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jakžtakž snesitelný leč obyčejný thriller, který ovšem moc důvodů k radosti pro klasického diváka mít nebude. Být to ještě krvavější a brutálnější, byl bych tedy o hodně spokojenější. Pár světlých okamžiků by se tu našlo – děvčata byla vcelku pěkná – ta čtveřice opravdu „povedená“ – jeden magor, ostatní tři přizdisráči, co se neumí pořádně sami za sebe rozhodnout (podle toho taky dopadli). Krajina opravdu nádherná – jedno z hlavních plusů tohoto filmu (a že jich bylo minimum). Bohužel je tu dost hluchých a zbytečně natahovaných pasáží. Podobně šedých thrillerů existuje mraky, co prostě nenabídnou nic, čím by nějak vybočili z řady průměru – možná i podprůměru. Za pěknou hlavní hrdinku dám bodík navíc. Jinak by to nebylo ani na 50%. ()

Reklama

samkko 

všechny recenze uživatele

4/10 Thriller i když se ne vždy natočí dobře, je jeden z mých oblíbených žánru a je to taky žánr který je velmi jednoduché pokazit, protože na rozdíl od hororu, který nemá od thrilleru daleko, tak ten aspoň disponuje nějakými jumpscary a hektolitrami krve, kdyžto thriller může postačit jen se svou nepříjemně dusivou atmosféru. A co se asi stane, když máte thriller bez atmosféry, stává se z něj většinou nudné, pomalé, nelogické a lehké drama kdy už jen z nudy doufáte až nastane konec. The Ledge je přesně něco mezi nudou a troškou zábavy. Už když překousnete prvních vykrádajících a klišovitých 20 minut, můžete sledovat bezcharakterní dívku šplhající si to po skalách. Tento film by mohl v klidu sloužit jako počítadlo všemožných nelogičností, klišé a hloupostí. Na druhou stranu se to díky krátké stopáži dalo dokoukat a na procvičení angličtiny to nebylo vůbec špatné. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Strašne jednoduchý a nudný film so strašne sa chovajúcimi postavami na oboch stranách barikády. Chvíľami som dokonca prial záporákom, aby tú kravu konečne sejmuli, pretože sa správala niekedy ako totálny amatér prvý raz na horách, pritom malo ísť o skúsenú lezkyňu. A to nehovorím o jej debilnem kamarátke, ktorá dráždila a bola drzá, že si takmer zaslúžila, ako skončila... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tom Boyle píše scénáře? Kdo to proboha je? A proč psal scénář k tomuhle filmu? A proč musel mít něco v žílách, když to psal? SAmé otázky...The Ledge by mohlo být průměrné, rychle zapamatovatelné béčko, kdyby se tam neděly takový nebetyčný kraviny. Scénář hrozný, herci taky, šílenost, kterou si lidi zapamatují jen pro svou stupiditu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Když dívka vystupuje na římsu, je vidět záběr z oblohy. Ke konci filmu je vidět podobný záběr, ale je to úplně jiná římsa, která se jí ani nepřibližuje. (Johnny.ARN)
  • V závěrečné bojové scéně mezi Kelly a Joshem je vidět, jak Kelly (Brittany Ashworth) teče z nosu krev, než ji Josh (Ben Lamb) poprvé udeří. V následujících záběrech Kelly z nosu vytéká krev pouze z širokého záběru, zatímco v detailních záběrech je její obličej bez krve. (Johnny.ARN)
  • V čase 00:23:16, kdy horolezkyně popadla kameru a snaží se ji schovat do batohu, používá obě dvě ruce a nemá se tedy jak držet skály. I přesto nespadla dolů, a to leze po kolmé stěně. (Agressor69)

Reklama

Reklama