Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sid je svědkyní agresivního výpadu Haďáka vůči cizí ženě, ten ale nechce nic vysvětlovat. Albert se o Sid stále neúspěšně pokouší, Sid má problémy s nedostatkem peněz. Brázda se rozhodne ničit Roklovou přes její rodinu. Eliška shání pro kluky vytoužený dárek. Petr se vypraví za Alex do dětského domova. (TV Prima)

Recenze (2)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se po několika dílech k tomuto guilty pleasure zase vyjádřím. Největší sexbombou v seriálu, o kterou se perou nápadníci, je Lucie Polišenská, ošetřovatel hadů málem úmyslně a vědomě zabije ženskou z ministerstva, že je celá modrá, zelená a vystrašená, ale ta mu tam přijde druhý den machrovat. Škrobený sucharský soudce plánuje svatbu, ale je současně takový borec, že jde po Burešové. Navzdory své škrobenosti však nikoli po té relativně normální, byť poněkud uštěpačné, nýbrž po její domnělé sestře s růžovými vlasy a kroužkem v nose. Ta se asi bude k jeho image šéfa soudu bude hodit lépe. Tajemná Lady X najednou strašně touží, aby si s ní host zazpíval duet. Syn ředitelky ZOO má s matkou pořád problém, přestože už s ní vlastně žádný problém nemá. A finanční náměstek ze zoologické zahrady snadno rozhodne, kterého pedagoga vyhoděj z univerzity nebo ke komu půjde hygiena a finanční úřad (a to v podstatě hned druhý den). A nezapomene se o tom zmínit před asistentkou, která už ho jednou podrazila. Hlavní hrdinka nadále do všeho strká nos, zejména do haďáka, který se k ní celou dobu chová hnusně (s výjimkou asi 5 sekund někdy v předminulém díle). Nakonec na mě nejcivilněji a nejnormálněji působí poněkud paničkářská snoubenka pana soudce, protože její představitelka docela umí i komickou polohu. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podoba kolovrátku bez nápadů. Několik scén velmi podobných reklamě prima na reklamu prima ~ zřejmě záměr "peníze dělají penize" v reklamě na reklamu s Burešovou, Dědkem a Boučkem jsou peníze, co budou chybět ve skutečné tvorbě. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama