Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Je to niečo na spôsob Christmas Story pre novú generáciu. Samozrejme nedosahuje to podobných kvalít ale v podstate mám takéto príbehy plné nostalgie a detskej perspektívy rád. A úplne som tomu malému chalanovi rozumel a fandil mu aby získal svoju vytúženú konzolu. Takéto príbehy fakt dokážu človeka vrátiť späť do detstva. A to si cením. 70% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Začal nám Advent a tak som neváhal a pozrel si nejaký vianočný film. S jasným svedomím môžem uznať že toto môže byt nová vianočná klasika z novších filmov, ktorá bude bežať každé Vianoce. 8 bitové Vianoce s nintendom potešia hlavne hracov. Ale aj nostalgicky staršie ročníky. Veľká škoda že stream niekde v polovici zasekol a tak som musel čakať kým sa to celé načíta odznova. Žeby preťažené servery školákov ktorí už sedia doma a maju vianočné prázdniny ? A dostanú vytúžené nintendo? 4* ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velice fajnový, napínavý a nakonec i sentimentální spíše dětský film, který mě osobně přišel velice sympatický a absolutně jsem se po celou dobu sledování nenudil. Hezké absurdní vyobrazení tahu proti videohrám jakožto zkázu šířícímu zlu. Možná ty osmdesátky tolik nevynikly, nehrálo to na jejich atmosféru a všechno vypadalo jen jako taková alternativní moderní doba, kde NES bylo stále v kurzu a takovým dětským, často nedostižným snem. Mám takováhle překvapení při nedělním nahodilém sledování rád. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Misty i zabavny detsky film o tom, kterak Jake Doyle ziskal svoje prvni Nintendo - zakladni premisa je postavena na lzi, protoze se prvniho Nintenda nakonec divak vubec nedocka. Film se spis mel zabyvat tim, kterak se Jake snazil na Vanoce ziskat Nintendo. Nejnesympatictejsi byl dle ocekavani Neil Patrick Harris, kteryho osobne nemam rad, a (ne)herci deti byly nakonec snesitelny. Film konci neocekavanou dojemnou pointou, ktera byla vlastne fajn. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Tieto retro vianočné filmy mám veľmi rád a napriek tomu, že film je súčasný, tak osemdesiatkovú atmosféru sa im podarilo dobre navodiť. Detskí herci sú fajn, síce hrajú také archetypy až karikatúry detských postáv, ale to nejak neprekáža. Divák už len čaká kedy to tvorcovia ukončia klišé, aby si to nintendo pod tým stromčekom našiel, no namiesto toho príde niečo nečakané, čím to výborne ukončia. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama