Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto energickém příběhu o "Popelce" s hudbou pracuje El, začínající návrhář tenisek z Queensu, jako skladník v obchodě s obuví a skrývá svůj talent. Po náhodném setkání s Kirou Kingovou, svého druhu princeznou z Manhattanu, přeskočí jiskra. Díky pošťouchnutí nejlepšího kamaráda a kapce magie najde El odvahu se obout a snít ve velkém. (Disney+)

(více)

Recenze (5)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ak ste niekdy chceli vidieť film, ktorý má logo Disney doslova nalepené na stred obrazovky a nerobí nič iné, iba ukazuje ako veľmi "disney" tento film je, tak "Sneakerella" je presne film pre vás. Vôbec ani neviem čo viac povedať k filmu ako takému, lebo vo všetkých ohľadoch je toto Disney produkt so všetkým, čo k tomu patrí. V podstate sa dá povedať, že tu máme ďalšiu modernú variáciu na "Cinderellu". Tentokrát ale je hlavným hrdinom El. Jop, proste El, lebo Ella je dievčenské, tak ho proste budeme volať El. To nemohlo byť aspoň Eliott? Každopádne, je to chalan, ktorý sníva o niečom veľkom. Že bude dizajnovať tenisky ako jeho zosnulá mama. Ale jeho nevlastný otec ho nechce počúvať a jeho dvaja nevlastní bratia to radi využívajú... lebo chcú vypadnúť z tejto diery a ísť naspäť do Jersey, kde boli spokojnejší .A najlepšie proste zničiť všetky sny, ktoré El má. A vznikne nám romanca s bohatou mladou dievčinou, ktorá je technicky princezná, lebo jej otec je "King" v teniskovom priemysle atd atd ... a samozrejme máme mágiu, ktorá vydrží len do polnoci a všetko možné ďalšie. Plus všetky postavy rozprávajú ako disney postavy, celé to pôsobí od A do Z ako Disney a najradšej by som tomu dal 2 hviezdy a C-. Ale jedno musím filmu uznať a to sú animované časti, ktoré sa do tohto sveta občas dostanú sú tak skvele spracované a veľmi dobre ladia s celým obrazom, že tomu dodávajú určitý život. A pár skladieb z tohto filmu je vlastne celkom okey. A je tu Sammi. Takže spolu s tým to hodnotenie ide trošku vyššie, ale keby som išiel čisto subjektívne, potiahol by som to o bod nižšie. Ako som povedal, iba pre najväčších milovníkov Disney, ktorí majú ich produktmi vylepenú celú izbu a milujú všetko s čím prídu. Inak vás to môže vrchovato iritovať. Hodnotenie: C ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi moderné pojatie príbehu Popolušky, zabalené do muzikálového hip-hop štýlu. Experimentovanie a miešanie rôznych prvkov a štýlov vo svete kinematografii je super (a nutná) vec, ale v danom prípade ten výsledok je veľmi slabý. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste teenager, milujete muzikálovou hudbu, a máte úchylku na tenisky různého druhu, je tento muzikál pro vás jako stvořený. Já splňuji pouze jednu z těchto podmínek (hudbu), takže mě tento film skoro vůbec neoslovil. Hvězdičkami oceňuji prostředí (ta zahrádka byla pěkná), postavy sympatické Sami a kouzelné "víly", a provedení těch kouzelných animovaných částí. Jinak bohužel těžký podprůměr v tomto žánru - hudba až na pár výjimek nudná, o nějakém nečekaném dějovém zvratu se taky mluvit nedá. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. Tato moderní verze příběhu o Popelce se podle mého názoru moc nepovedla. ()

Reklama

Reklama