Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vítejte na Hokkaidu! Vítejte v místní rodinné restauraci! Zde pracuje spousta podivných existencí – například šestnáctiletý Sóta Takanaši, který miluje všechno malé a roztomilé, Tanešima Popura, která, ač je o rok starší než Sóta, všichni ji považují za žákyni základní školy. Dalšími podivíny jsou třeba dívka mající chorobný strach z mužů, chlapec, který ví naprosto vše o svých spolupracovnících a nebojí se to „nenápadně“ proti nim využít, vedoucí, který tu věčně není, neboť hledá po všech čertech svou ženu, servírka nosící katanu či líná manažerka, která nedělá nic jiného, než že jí. Ale jinak vítejte, vítejte! U nás se dobře najíte a určitě rádi přijdete zas. Nejspíš... (Zíza)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Komedie to je ale to je vše jako ano komedie má být dobrá ale tahle ani moc nerozesměje. Bohužel to měn nestačí. A zase jsou tu i ubohý pokusy o vtip s holkou co mláti kde koho opravdu to není už vtipný.
Nejlepší postavy Poplar, Takanashi a ta chronická lhářka (nemůžu si vpomenout na jméno) pak jsou i ti další

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Jojo, prvních pár dílů mě taky nijak zvlášť nebavilo, ale v druhé půlce už jsem se občas i pěkně nahlas zasmál a celkově měl z anime dobrý pocit. Hodně dělá třeba postava malý Yamady oslovující se zásadně v 1. osobě, která přibyde až po pár dílech... Ta dělá hodně.

Reklama

Reklama