foto

Rjóko Širaiši

  • nar. 7.9.1982 (36 let)
    Kašiba, Nara, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sókjú no Fafner: The beyond
2017 Fastening Days 3
Gekidžóban Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Sekka no čikai
Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Fastening Days 2
2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
2014 Fastening Days
Spo-čan taikecu: Jókai daikessen
Tsukimonogatari (TV film)
2013 Sket Dance
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Gekidžóban Hajate no gotoku! Heaven is a Place on Earth
Kjósógiga
Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
Towa no Quon
2010 Air Gear: Kuro no hane to nemuri no mori - Break on the Sky
Broken Blade
Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
Jondemasu jo, Azazel-san.
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Mazinkaizer SKL
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
Zettai Karen Children OVA: Aitazósei! Ubawareta Mirai?
2009 Buddha saitan: The Rebirth of Buddha
Hajate no Gotoku!! 2nd Season: Acu ga nacui ze – Mizugi hen!
Hellsing VII
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
Zan Sajonara zecubó sensei: Bangaiči
2008 Hellsing IV
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
Naišo no cubomi
2007 Cinnamon the Movie
2006 Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
Sky Girls
2005 Hotori: Tada saiwai o koinegau (TV film)
2004 Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Odoru pokemon himicu kiči
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání

TV seriály

2019 Kîshiryû Sentai Ryûsorujâ (TV seriál)
2018 Aru Zombie šódžo no sainan (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponrá dairjokó (TV seriál)
Piano no mori (TV seriál)
Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
2017 Beyblade Burst God (TV seriál)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Medamajaki no kimi ucu cubusu? (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
Super Lovers 2 (TV seriál)
2016 Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponra daibóken (TV seriál)
Koyomimonogatari (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
Okusama ga seitokaičó! +! (TV seriál)
ReLIFE (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Super Lovers (TV seriál)
2015 Aquarion Logos (TV seriál)
Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
Okusama ga seitokaičó! (TV seriál)
Přehlídka smrti (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Taimadó gakuen 35 šiken šótai (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
Working!!! (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Ao Haru Ride (TV seriál)
Blade & Soul (TV seriál)
Break Blade (TV seriál)
D-Frag! (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kjósógiga (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Saikjó ginga Ultimate Zero: Battle Spirits (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Binbógami ga! (TV seriál)
Boku no imóto wa „Ósaka Okan“ (TV seriál)
Busó šinki (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Nisemonogatari (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Beelzebub (TV seriál)
Busó šinki Moon Angel (TV seriál)
Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Juru juri (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Working'!! (TV seriál)
Zuzčina ZOO (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Digimon Xros Wars (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
MM! (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
Working!! (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Hacukoi Limited (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
Nacu no araši! Akinaičú (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Kemeko Deluxe! (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
Hello Kitty: Ringo no mori to Parallel Town (TV seriál)
Himawari!! (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Sky Girls (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Glass no Kantai (TV seriál)
Himawari! (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
2005 Mahoraba: Heartful days (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha A's (TV seriál)
Noein: Mó hitori no kimi e (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
D.C.: Da Capo (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Mugen senki Fortress (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace