foto

Hóčú Ócuka

  • nar. 19.5.1954 (65 let)
    Okayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban City Hunter: Šindžuku Private Eyes
Gekidžóban Jódžo senki
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Dainanašó šinsei hen
2018 Batman Ninja
K: Seven Stories – Side:Green - Uwagaki sekai
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daijonšó tenmei hen
2017 Kizumonogatari III: Reikecu hen
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daisanšó džun'ai hen
2016 Adžin: Šógeki
Adžin: Šótocu
Kizumonogatari II: Nekkecu hen
Příběh jizvy
2015 Adžin: Šódó
2014 Gekidžóban Tiger & Bunny: The Rising
The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
The Last: Naruto the Movie
Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
Namiučigiwa no Muromi-san: Pangea čótairiku no Muromi-san
2012 Berserk: Ógon džidai hen I – Haó no tamago
Berserk: Ógon džidai hen II – Doldrey kórjaku
Gekidžóban Tiger & Bunny: The Beginning
Hellsing IX
Hókago Midnighters
One Piece Film Z
The Idolm@ster: Shiny festa
Učú senkan Jamato 2199
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower
2009 Eiga Layton kjódžu to eien no utahime
Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
2008 Nebeští jezdci
Nidžúmensó no musume
Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
2007 Hellsing III
Saijúki Reload: Burial
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
2004 Netrun-mon The Movie 1: Net no sumi de Blog to sakebu
2002 Sentó jósei Jukikaze
Turn A Gundam I: Čikjúkó
2001 Inmu 2
Tokio džúšóden: Fúma gogjó denšó
2000 Alexander senki gekidžóban
Blue Remains
Inmu: Ikenie no utage
Vampire Hunter D
1999 Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
Tokio džúšóden
1998 Ao no 6 gó
Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa (TV film)
1996 Blue Seed 2
Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
1995 3x3 Eyes: Seima densecu
Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
1994 Boku no Sexual Harassment
Kizuna
Maps
1993 Black Jack
Bonobono
Coo: Tói umi kara kita Coo
Naniwa kin'jú den: Minami no teió
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
1991 Asatte dance
1990 Be-Bop High School
OL kaizó kóza
1989 Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas
Project A-Ko: Final
Venus Senki
Šin Captain Cubasa
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Ginga eijú densecu
1987 Dead Heat
Digital Devil Story: Megami tensei
Heavy Metal L-Gaim II: Farewell My Lovely + Pentagona Dolls
Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
1986 Heavy Metal L-Gaim I: Pentagona Window + Lady Gavlet
Laputa: Nebeský zámek
Šónan bakusózoku
1985 Area 88
Cosmo Police Justy
1984 Naušika z Větrného údolí

TV seriály

2019 Cop Craft (TV seriál)
Fairy gone (TV seriál)
Isekai Quartet (TV seriál)
Kimecu no jaiba (TV seriál)
Revisions (TV seriál)
2018 Golden Kamuy (TV seriál)
Golden Kamuy (TV seriál)
Pop Team Epic (TV seriál)
Sacuriku no tenši (TV seriál)
Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
2017 Alice to Zóroku (TV seriál)
Isekai šokudó (TV seriál)
Jódžo senki (TV seriál)
Ren'ai bókun (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
2016 Adžin (TV seriál)
Adžin 2 (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
2015 Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
K: Return of Kings (TV seriál)
2014 Kamigami no asobi (TV seriál)
Rokudžóma no šinrjakuša!? (TV seriál)
2013 Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
2012 Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! (TV seriál)
2011 Ničidžó (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
Working!! (TV seriál)
2009 Saki (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Coyote Ragtime Show (TV seriál)
Ergo Proxy (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Nankurunaisa (E50)
Futari no Joō (E49)
Matenrō Opera (E48)
další epizody (38)
2005 Blood+ (TV seriál)
Shiroi Kiri ni Sasowarete (E12)
Dansu no Ato de (E11)
Anata ni Aitai (E10)
další epizody (12)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
SoltyRei (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
2004 Saijúki Reload: Gunlock (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Saijúki Reload (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
2001 Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Kaze no jódžinbó (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
Gensó maden saijúki (TV seriál)
1999 Alexander senki (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Kurogane Communication (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Gun Smith Cats (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1990 Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1988 Mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
Šin Grimm meisaku gekijdžó (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Kikó senki Dragonar (TV seriál)
Manga Nihon Keizai Nyuumon (TV seriál)
Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Nindža senši Tobikage (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace