Reklama

Reklama

Death Valley

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Z jakéhosi výzkumného centra uteče příšerka a centrum se uzavře doktorka tam zůstane a zavolá, že pokud chtějí výsledky tak ať ji zachrání. Tak tam pošlou dvě jednotky z nichž jedna hned pochcípá (to ani neukážou jen najdou jednu mrtvolu a jednu nakaženou) a z druhé přežijou dva chlápci, kteří tam jdou ji zachránit. Bohužel chybí gore (u hlavní trojky je jasné, že přežije co nejdéle a nějací no name maníci moc nezaujmou)   i bodycount příšerky jsou tam pokud jsem napočítal dvě a hlavní ,,záporák´´ se objeví až na konci.  60 procent ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak jako nechtěná komedie by to zabralo... Už v prvních 10min jsem nevěděl, co tím rejža mínil říct. Týpci v mundůrech si přiletěj na jakési sovětské území, kde po vysazení se v lese plném "milicí" vykecávají jak na procházce, pak najdou tamního "hledače pokadů" a po anglickém dotazu: Do you speak english (odpovědí jsou pouze vykulený voči) vesele týpek zase anglicky (jak jinak :-)) bez okolků pokračuje a láskyplně mu řiká: Dont worry, I dont kill you... you understand me??? kývy, kývy..... V tý chvíli jsem TO vypnul.... Je jasný, že TO bude zase sračka a to raději pujdu spát, než abych ráno zaspal do práce, protože než by ta -sranda- skončila taxou dvě ráno a v osum se vstává :-D ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Juniore, kde jsi?" „Jsem zaseknutej v márnici!" Junior je totiž pěkný pako, jenže James je se svojí inteligencí hned kousek za ním, tudíž dostanou, co si zaslouží. Mix Resident Evil, Vetřelců a Věci je oddechové béčko, kde se postavy sice chovají hovadsky, ale napětí nechybí a mrtvol je dost. V lesní přestřelce jsem se sice ztrácel, ale podzemní labyrint své kouzlo měl. Gore umírněné, ale na krev dojde a nijak originální zjev mutantů beru. Já mám tyhle potvory rád. Takže křížení, co se vymklo, a tudíž hrozí, že lidstvo to bude mít spočítané. Mně to rychle uteklo a řekl bych, že spíše odpovídá hodnocení na IMDb než zde. Otázkou je, zda všichni hodnotitelé opravdu viděli. Po řemeslné stránce obstojné, takže na odpad to rozhodně nevidím. Konec potěšil. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Tak triviálny, blbý a zle natočený film som už dlho nevidela. Herecké výkony snáď ešte horšie ako v slovenských filmoch (a to je čo povedať), o dialógoch ani nehovorím, to, že sa tam scenárista snažil prepašovať aj prvky konverzačného humoru a kvázi ,,hláškujúcu" postavu už je vyslovene problém, keďže to v scénach vôbec nefunguje a je to strášne amatérske. Toto nie je filmové béčko, ale z abecedy prinajmenšom tak omikron.⚪Aj celá premisa s mutantmi je vlastne hlúpo a schematicky vymyslená, nehovoriac o tom, že motív ,,nejaký pokus nám v tajnej laboratórii nevyšiel" je už tak vydojený, že aj popkultúrny nadšenec už nad ním prevracia oči. Film má 1,30 h, ale aj tak som veľakrát pretáčala, to asi hovorí za všetko. O závere radšej pomlčať. Atmosféru má film asi tak v úvodných ,,in media res" 5 minútach, aj to z časti len preto, že divák v nich nevie, čo sa deje a odniekiaľ z amplióna sa ozýva slovo ,,lockdown."⚪ ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Monster movie ´Údolí smrti´ o žoldácích v bunkru vybudovaném ještě v době probíhající studené války s úkolem zachránit vědkyni před útoky něčeho, co si nikdo do té chvíle neuměl ani představit. A je to snímek již od prvních minut předvídatelný až hamba. Již nesčíslněkrát provařený námět o vědcích z oblasti biologie, kterak si tak dlouho hrali s organismy a geny, až se jim to vymklo kontrole. A následky jsou, jako obvykle, smrtící a nezvladatelné. Celé se to odehrává až po onom průseru a tak jsme jen svědky zoufalství ve stísněném prostoru bunkru ve snaze se dostat co nejdříve ven a odvracení útoků monster. Snímek jakoby byl variací na film The Terror Within, jen dějově značně okleštěn a základ problematiky pozměněn. A nebo snímek jednoduše posloužil coby inspirace k něčemu podobnému. Při dnešním pohledu v tom však rozeznáme i jiné motivy. Věc, Vetřelci, Resident Evil a nebo třeba ´Doom. Ano, nic nového pod sluncem, proto ta ohromná předvídatelnost. Akční scény jsou však natočeny dokonale a i ono monstrum není jen tak odfláknutou variací na děsivost. Snímek sice patří mezi ty s nízkým rozpočtem, ale i přes jednoduchý scénář, samozřejmě narvaný kýčovitosmi až k prasknutí, se celý počin dá považovat coby hororově akční zábavný artikl za vcelku přívětivý. Filmové matadory sice zklame, ale novou diváckou generaci by oslovit mohl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama