Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším Russela :))) Tohle je vlastně zatím jediná série, kterou jsem viděla úplně celou. Plusem Survivora je rozhodně to, že baví, aniž by se tím člověk nechal pohltit a zajímalo ho jen to, kdo příště vypadne. Teprve u Hrdinů a Padouchů jsem se tím vtáhnout nechala. I když mi unikly některé peripetie z minulých sérií buď proto, že jsem je neviděla, nebo mě to nezajímalo, ale to nevadilo. Rozhodně teprve tady mě začal bavit i ten sociální aspekt. ()

Reklama

Reverse01 

všechny recenze uživatele

Myslím že je celkom ironické keď samotný tvorca Charlie Parsons definuje pojem reality TV ako show ktorá obsahuje „producentsky vytvorené prostredie, ktoré kontroluje správanie účastníkov". Takže aby bolo každému jasné že sa nejedná o reálne správanie či "boje o život", verím však že pomerne veľké množstvo ľudí, ktorí ohodnotili túto show veria že je to všetko reálne (určite všetci spia pod listami 40 dní). Rovnako aj rozhovory účastníkov, ktorí majú vážnu (tajnú) konverzáciu a pred nimi je štáb s 3 kamerami. Nájsť symbol imunity v utajení aby vás ostatný z kmeňa neodhalili keď máte za zadkom štáb ktorí vás natáča? /veľmi nenápadné/. Bolo ťažké nemyslieť na všetky tieto negatívne skutočnosti, a celkovo na emócie súťažiacich ktoré neboli nič iné ako herecké výkony. Cez to všetko to bola pre mňa pozerateľná vec, možno tomu napomáhala aj menšia nostalgia. Postavy mali dobre vykreslený charakter, prostredie na ostrove bolo zaujímavé v niektorých momentoch ako z National geographic a hry resp. výzvy boli dobre premyslené je viditeľné že si tvorcovia dali záležať 75% ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už při seznamu hráčů této řady se dalo čekat, že se bude jednat o velký souboj a oproti první All-stars k němu i došlo. Hlavně (nepřekvapivá) "bitva" o nadvládu v kmeni Villains a jejíž následky zajisté udělali z této série tak fenomenální podívanou. Byla krása sledovat všechny ty až šílené tahy, rozhodnutí a perfektní podrazy a to vše s oblíbenci předchozích řad. Ano někteří šli moc brzo, přesto v takovém množství s tím člověk musí logicky počítat. A vítěz rozhodně zasloužený. O mnoho lépe zahraná hra než předtím, ačkoliv z finálové trojice bych to přál komukoliv. Nejoblíbenější hráči: Russell, Parvati, Sandra, Steph, J.T. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříliš spanilá jízda namyšleného klikaře Russella, idiot JT, idiot Rupert, blázen James, tlusťoch v těle supermana Colby, kupodivu hrdinný Boston Rob, dvojice manipulátorek Parvati + Danielle, na které se nelepil ani Russell a jedna malá nenápadná špiónka pod radarem, která uměla nejlépe pracovat a využít získaných informací. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Téměř polovina castingu hraje již potřetí, přesněji 9 hráčů. Zbylích 11 hraje po druhé. (Zix.)
  • Russell Hantz byl jediný soutěžící, který šel do hvězdné série takzvaně s čistým štítem. Vzhledem k tomu, že natáčení začalo pouhých 20 dní po skončení Kdo přežije: Samoa (od r. 2009)), zůstal Russell celou dobu na Samoe a strávil zde tedy včetně pauzy mezi sériemi skoro 100 dní v kuse. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama