Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atraktivitu téhle řadě zajistil Rob, který se sice v reálném životě považuje za outsidera, ale v Amazonii si všechny vodil jako na drátkách. Rozum mi zůstával stát nad tím, za jakou sexbombu platila Heidi. To všechny okouzlily její silikony? Vždyť vypadala příšerně a když do toho ještě začala mluvit... Každopádně vítěz k tomu podle mě přišel jak slepý k houslím. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jedna z nejlepších řad survivora vůbec. I v očích zarytých fanoušků Survivora po celém světě se tato série řadí do top 10, a tak koho tato show alespoň trochu baví, určitě by si měl udělat čas i na tuhle třešničku na dortu. Vynikající rozdělení týmů ukáže hodně věcí a hlavně šíleně dobře pobaví. Mladé osazenstvo je v mnoha ohledech komické až jsem se kolikrát chytal za hlavu. Jeff Probst si tuto sérii vyloženě užil a kolikrát nevěřil svým očím! ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Po trošku nudnějším Thajsku naprosto dokonalá řada..Kráásné prostředí, spousta zajímavých a napínavých okamžiků, krásná řada. Opět úžasná hudba, Jeff Probst, a pár skvělých komických okamžiků..Skvělé rozdělení kmenů, samozřejmě jsem fandila holkám..Byla tam spousta lidí kteří mě nezajímali a nevšimala jsem si jich , vyjádřím se jen k těm "nejdůležitějším"..Mezi mé oblíbence patřila Christy, která i přes její vadu sluchu dostala tak daleko a vyletěla neférově, Deena (to byl asi stejný případ., taky vypadla neférově) ale kmen vedla skvěle..Jennu už jsem znala z All stars takže jsem jí fandila, a jsem ráda, že se stala vítězkou..Mladá, namyšlená modelka ale vcelku vychytralá a vyhrála pár zasloužilých imunit..Poslední můj oblíbenec byl Matthew, který byl neuvěřitelně šikovej, silnej a pěknej :)), žádnej podrazák ani namyšlenec, ale upřímnost sama..Mezi mé neoblíbence patřil Rob, který byl sice vychytralej, ale jinak naprosto ... To je k téhle řadě asi vše..Jeden z nejlepších okamžiků bylo vyhoření tábora, Mattheweovo broušení zbraní a střílení lukem atd.. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to bylo něco skoro až nesnesitelného: Banda namachrovaných "chlapáků" myslící jen na cecky svých protivnic a banda kvokajících slepic s ALELÚJA pizdou v čele..Po sloučení to zase chvilku vypadalo na nějáký nesmyslný Amazon Hotel Paradise..no brrrr-málem jsem to vypnul...Brzo ale byla většina nesnesitelných osob "odejita" a začala se z toho klubat docela slušná hra v nádherné přírodě-až nakonec málem zvítězil můj favorit(to se mi u survivoru často nestává)-Takže vlastně spokojenost. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když nehodnotím zrovna vysoko, uznávám, že Amazonie své kouzlo měla. Především nápadem rozdělit hráče na mužský a ženský kmen, což učinilo soupeření kmenů už od samého začátku mnohem zajímavějším. Divák se lépe orientoval a zároveň i bavil, trochu jinak, než je zvyklý. Osobnosti velmi výrazné, odlišné, zajímavé, i když ne zrovna úplně inteligentní. Mým oblíbencem se stal na plné čáře Rob, protože mě opravdu hodně bavil svými hláškami a poznatky o hře (dokonale ovládal psychologii hry) a zároveň měl jako jediný výborné vyjadřovací schopnosti. Neoblíbenými se stala náboženská fanatička a pak ta tupá bloncka Heidi, která postupem hry vypadala jako zubící se kostra, na kterou někdo omylem nalepil silikonová prsa - opravdu to nebyl hezký pohled. Vítěz/vítězka byl/a pro mě zklamáním. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama