Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 4

Recenze (80)

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítěz jakž takž vyspravil tuto "hvězdnou" sezonu. Caramoan jako jinou sérii navíc dost rozděluje absolutně nezáživná část před sloučením a více čí méně nepředvídatelná hra po sloučení (souhlasím s diskutabilními kroky produkce), kde bohužel otěže převzali ti méně zajímaví členové hráčského osazenstva, což na rovinu nebylo asi takovým překvapením, když se z castu jako takového dalo seriozně fandit jen pár lidem a některým, jen čistě s faktu, že celá řada je taková nijaká. Určitě zklamání. Celá řada má sice momenty, ale ty jako celek dobrou řadu dokázat neudělaly. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Cochran ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavní problém Caramoanu spočívá v tom, že fans nejsou skuteční fans a favorites nejsou skuteční favorites, i když se to Probst snažil stále trapně zdůrazňovat. Přišlo mi, že polovina fans viděla Probsta podruhé v životě. Erik a Cochran jsou skuteční fans, ale rozhodně nejsou favorites, stejně tak Brandon a Dawn. Procpání Fran kvůli Phillipovi je pak ukázkou naprosté demence pana Probsta. Jinak by se celkově nejednalo o úplně špatnou sérii. To, že se ke konci dost zvrhla, je věc druhá, ale k tomu se dostanu. Dalším velkým selháním (Probsta) je ženský cast fans. Milf + čtyři mladé holky, z toho tři blond. WTF? První polovina opravdu nebyla špatná. Favorites začali drtit fans, Phillip jel podle BR rules a začal šaškovat se svým týmem. Malcolm se připravoval převzít otěže hry a Corinne se to chystala rozjet ve svém bitch stylu. U fans mě bavil sice jen Reynold, ale to jeho ego mi někoho připomínalo, takže jsem mu začal fandit. Jak jsem Corinne nesnášel v Gabonu, tak tady uznávám, že její vypadnutí zapříčinilo tragický úpadek celé série. Pár bláznivých kmenovek mě sice zkusilo přesvědčit o opaku, jenže pravidelné vypadnutí osoby, která měla charisma a snahu hrát místo osoby, která je na přes držku, mě zase pomalu utvrzovalo v tom, že to skončí hodně špatně. Posledním hřebíčkem do rakve bylo vyřazení Brendy. Nic nechutnějšího jsem od pověstné ukázky, jak negr umí držet slovo na Fidži, neviděl. Dawn si veškeré urážky a ponížení zasloužila, a jelikož finálová pětka byla celá k smíchu, tak jsem za Cochrana vlastně rád. Jeho sebeshazující kecy, které používá jako obranu proti okolnímu světu, mě zase bavily, i když jeho údajná geniální znalost hry byla už dost otravná, stejně tak jeho lezení do prdele Probstovi, který si to jako správný egomaniak užíval. Kvůli kamarádíčkování s Probstem je Cochranovo vítězství sice podezřelé, o nadržování režie ani nemluvím, ale je rozhodně lepším vítězem než ta držka, která schovává svou nechutnou povahu za rámec hry. Favorit: Brenda, Oblíbenci: Phillip, Reynold, Cochran, Sherri, Hope. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DivX/// Casting 8/10 Děj 9/10 Střih 8/10 Kamera 8/10/// PLUS: Favoriti: Brenda, Cochran, Reynold, Malcolm, další oblíbenci: Andrea, Erik MÍNUS: neoblíbenci: Shamar, Filip, Brandon/// Shrnutí: Tuto řadu už jsem viděl podruhé. Protože si však rád nepamatuji, tak mi nevadilo se na ni podívat podruhé. Všiml jsem si, že jsem napoprvé dal 5 hvězdiček. No přehodnocuji na 4, i když mezitím co jsem stihl kouknout na 29 řadu a jsem u finále 30té vlastně zvažuji, že těch 5 je adekvátních. Především proto že sestava, až na pár otravných jedinců je zde skvělá. Ta společnost lidí, tady by jsme s nimi v té hře chtěli být. A Cochran předvedl velice zdařilou hru a také to jeho komentování byla zajímavé a zábavné a také dost trefné. Problém jsem měl s fanoušky, až na dva byli dost zbyteční a tady se cast nepovedl. Ale favority jsem si moc užil./// Celkem 83%/// ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje náznak spoileru! Pokus navázat na úspěšnou šestnáctou sérii nedopadl v mých očích zas tak dobře. Série plná bláznů, kteří měli bohužel to štěstí, že měli počty a plno oveček, které především jednoho poslouchali na slovo (jak je to vůbec možné...) a nová skupinka fanoušků také neoplývala výraznými osobnostmi, až teda na pár vyjímek. Průběh šel mimo má očekávání, takže po vypadnutí poslední oblíbenkyně, která zůstala ve hře, šlo jen o to dodívat se. Vše to dojebala bezzubá Dawn, nebýt jí, mohla to být bezvadná série, bohužel jí někteří lidi věřili a doplatila na to celá skupinka. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Allie. Neoblíbení hráči: Phillip, Shamar, Brandon. Blázni série: Phillip, Brandon, Dawn. Lépe to co cítím vystihl v komentáři uživatel heyda. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zděšení hned od prvního dílu.. V první FvF jsem měla ráda téměř všechny favority a dodnes ji považuju za jednu z nejlepších řad vůbec.. Jedinej, kdo mi tady nevadil byla Andrea, Corinne, Malcolm a Brenda, o které jsem do sloučení a vlastně ani po něm nic moc nevěděla a docela mě to štvalo.. Jasně, 4/10 není zas tak málo, ale jde o to, že ten zbytek jsem naopak totálně nenáviděla.. :D Už jak je ukazovali, tak si říkám: "To snad ne, tohohle (Phillip - absolutní cvok, kterýho nemůžu ani cejtit, Brandon - měl by být zavřený někde pod zámkem ve svěrací kazajce, Cochran - kterej se trochu vyšvihl v průběhu hry) a tahle (Dawn - paranoidní, falešná hysterka, Franceska - WTF?).. Nijak zásadně mě neoslovili ani fanoušci - hned na začátku mě fakt štval Shamar a Sherri.. A navíc u téhle série mi přišlo, že jistí hráči byli hódně protěžovaní na úkor ostatních, ikdyž teda nechápu proč.. Opravdu nuda - všichni byli táák "hodní", žádné podrazy.. Jedna z nejhorších (pro mě).. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)
  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)

Reklama

Reklama