Reklama

Reklama

Turista - Série 2

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Athares 

všechny recenze uživatele

Oproti většině uživatelů zde mám nejspíš jiná měřítka. Z druhé série jsem viděl dva díly a víc nemusím. Každá postava je totálně nelogicky jednající karikatura. Z každého nečekaného twistu srší jednoduchá touha diváka šokovat a tím udržet jeho pozornost. Proto přibylo oproti první řadě nelogičností a krve. Občasnou snahu psychologičtěji představit různé postavy vnímám spíš pozitivně, ale bohužel proniknout do duše totálních magorů s absurdním chováním a přemýšlením není taková zábava, jak by se mohlo zdát. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Obě série mají skvělé první tři díly - pak se to trochu zhoupne, ale nehavaruje. Co v anotaci chybí je žánr komedie, která je občas přítomna a někdy pěkně absurdní. ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Druhá série Turisty nemá až tak impozantní začátek, ale zase pracuje s mnohem reálnějším příběhem. Krapet psychedelie si neodepře ani tentokrát, ale vlastně celou dobu směřuje k zakotvení v realitě. A otevírá si tak cestu k další řadě... Netuším, jestli to byl od začátku záměr, anebo tvůrci jenom improvizují, ale ráda bych věřila, že to mají promyšlené, protože se mi Turista čím dál tím víc zamlouvá. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je jen žvatlárna zabalená v kupě vaty. V každém díle je zajímavých tak 0 až 5 minut, zbytek je otravná nuda a nekonečné vykecávačky o žabomyších hovadinách. Obsazení té morbidně obézní paní do role milenky a pohled na ni v posteli mi rosil čelo a naháněl husí kůži. Tohle myslím celkovému dojmu nepomohlo. Celkově trapná unylá blbost o ničem. ⬇️ 4% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama