Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 1

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdy. A24 byla vždycky moje slabina a tak nedokážu dostatečne popustit uzdu svému vnitřnímu kritikovi ani u tak banálního snímku, jako je BODIES BODIES BODIES. Vlastně jsem se docela bavil - chtěl jsem původně něco úplně jiného, ale to neklaplo, tak jsem hodinu vybíral a vybíral, až nakonec nezbýval čas vybírat dál. Takže jsem sáhl po prvním známém názvu, který mi na watchlistu už stejně nějaký čas leží ladem. A vlastně to ani nebylo tak dementní, jak jsem se bál. Co se týče na hlavu padlého potulování se se světýlkem v ruce ve snaze nebýt ve tmě viděn, to už je snad nějaká přiblblá tradice a přestávám se nad tím dále pozastavovat… vlastně to mělo nakonec i celkem fajn pointu, kterou jsem úplně v tomhle duchu nečekal. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak trošku nesúhlas s Marceloom, ktorého dojmy sú väčšinou pozitívnejšie ako moje, no tu bude presný opak. No sú určité veci, kde súhlasím s negatívnymi pocitmi. Najväčší problém "Bodies Bodies Bodies" je jeho úvodných asi 30 minút, kde sa toho dokopy moc neudeje a sledujeme postavy, ktoré nejako moc sledovať nechceme. Všetko sa to u mňa zmenilo ale momentom ako budeme mať prvú mŕtvolu. Pretože som vo výsledku zhodnotil, že ten film je inteligentnejší, než som si myslel, že bude. Spôsob ako sa budú riešiť konflikty, ako sa budú naše hrdinky snažiť odhaliť vraha a pochopiť čo sa deje naberie na obrátkach. Je to v podstate ako keď hráte s kamarátmi "Among Us" a snažíte sa prísť na to kto je v hre impostor a vyhodiť ho von. Toto je veľmi podobné. A až do konca som som nevedel ako to celé vlastne dopadne. V tomto smere je vyvrcholenie a rozuzlenie záhady veľmi inteligentné. Takže nie je to ako keď som sledoval "Lets Scare Julie", kde som mal len všetko čo sa udialo sprostredkované z druhej ruky. Reálne sme tam sami pozorovateľom a snažíme sa to pochopiť a uhádnuť. No sú postavy otravné a nezaujímavé? Áno. No keď sa to začne, minimálne sa veci reálne dejú. A nie je to hlúpe. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děsně užvaněný slasher o masovém vrahovi, ze kterého se nakonec vyklube něco úplně jiného. OK, že nejde jen o další variantu na obehrané téma, by bylo fajn. Ale asi se totálně míjím s cílovou skupinou, páč ty dívčí problémy šly mimo mě. V podstatě vše tak nějak zachraňuje poslední čtvrtina, což je fakt málo. Tedy chodit s mobily místo baterek je pro divákovy oči taky docela opruz, byť logiku to má. Jako komedie mi to nepřišlo, snad jen u scénky, kdy se čtyři děvy rvou o pistoli, jsem se bavil naplno. Nevím, jakou rychlost si představuje distributor, ale společenská hra se vymykala tak dlouho, až by jeden usnul. Žánrová klišé naplněna zcela nebyla - nahota nula, gore nula - ta trocha krve snad ani nestála za řeč. Velmi dobrá kamera, naprosto příšerný soundtrack. Doporučuji jen největším zoufalcům, případně vrstevníkům postav, i když záruku zábavy jim dát nemohu. ()

Marceloo odpad!

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa stretáva v dome jedného z nich. Počas práve prebiehajúcej búrky sa rozhodnú hrať hru Bodies Bodies Bodies, v ktorej je jeden z nich vrahom a ostatní musia odhaliť jeho identitu. Hra sa ale čoskoro zmení na niečo ovela nebezpečnejšie. - Takýto toxický film som už dlho nevidel. Porovnať sa to dá snáď len s Black Christmas z 2019, ale aj ten je oproti tomuto ešte relatívne znesitelný. Toto je absolútna katastrofa bez akéhokolvek významu. Scenár je neuveritelne tupý a aj malé dieťa by dokázalo napísať niečo zmysluplnejšie. O hereckých výkonoch ani nehovorím, hlavne tá dollar store Taissa Farmiga je obrovský fail. Bodies Bodies Bodies je jednoducho ukážkou toho najhoršieho, čo sa dá v moderných hororoch vidieť, a vždy mi je v týchto prípadoch lúto peňazí, ktoré mohli tvorcovia, alebo lepšie povedané aktivisti, radšej poskytnúť luďom s reálnou vášňou k tomuto žánru, ktorí musia organizovať rôzne crowdfundingy, lebo chcú vytvoriť niečo s reálnou esenciou a nie len nejakú zlátaninu, v ktorej ide len o to, aby bola čo najviac super cool, dostatočne woke a hlavne aby postavy používali čo najviac progresívnych buzz words. Malé bezvýznamné plus za hudbu od Disasterpeace. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil už od doby kdy jsem se o tom dozvěděl a realita je taková, že to za to nestálo. Scénář k tomuto filmu psalo 5 lidí a stojí za hovno. 5 holek a 2 kluci jdu pařit do baráku venku je bouřka tak hrají hru těla , těla,  těla , který se hraje následovně vylosujete si papírek a kdo má x je vrah pak se zhasne a ten vrah se někoho dotkne a ten jako, že umře a všichni  pak tipují  kdo je vrah tady jsem teda nepochopil jak ten kdo má ´´umřít,, ví, že má umřít , když nikdo z nich neví ani kdo je vrah a nikdo si nedal ani tu práci to vysvětlit nicméně to není zas tak důležité. Pak umře jeden kluk a oni zjišťují, že jich někdo vraždí a takhle to jde až do konce. Na konci se dozvíme , že minimálně 3 z nich jsou cáklé na hlavu a léčili se s tím  tři z nich jsou lesby přičemž jedna má holku , ale má sex i s tou druhou o , kterém ta druhá neví. V čem je teda problém? no největší je v postavách jelikož jsou nesympatické máme zde 40 letého chlápka co zde pasuje asi tak jak papež na swingers party pak tu máme kluka co si hraje na největšího bouchače a hned na začátku přizná, že mu někdo rozmlátil hubu 3 lesby jednu herečku a ta poslední je tak nezajímavá, že ani nevím co nebo kdo byla. Pointa filmu je úplně debilní. Dialogy v tomhle filmu člověka zabíjejí jelikož se zde řeší strašné sračky ke konci je třeba scéna kdy jedna postřelí jinou a oni se tak 10 minut hádají ve stylu ty si mě postřelila ne nepostřelila , ale ano já krvácím  a před tím je třeba scéna kdy jedna říká jsem psychicky  nemocná léčím se s tím na to druhá říká  vím  jaké to je léčila sem se  s tím a na to třetí i já jsem nemocná. Pokud čekáte nějaké gore nebo kvalitní vraždy zklamu Vás nic tam není jen se chodí ve tmě a nacházejí se mrtvolky. 40 procent ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Režisérka Halina Reijn chtěla Peta Davidsona jako Davida hned, jak si přečetla scénář, a prohlásila: „Myslím, že je velmi mužný, ale je velmi vtipný a má sebevědomí, nebezpečí a temnotu, aby mohl hrát takového chlapa.“ (Johnny.ARN)
  • Úvodní polibek patří k nejoblíbenějším scénám filmu režisérky Haliny Reijn, která chtěla začít něčím „smyslným a živočišným“, protože celý film se v podstatě ptá, zda jsme civilizovaní, nebo zvířata. Polibek původně trval několik minut. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama