Reklama

Reklama

The Coven

  • USA The Long Night
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Cením, že režisér nešetří atmosférickými obrázky a hudbou, značná část filmu audiovizuálně skutečně budí dojem strašidelného, mysteriózního hororu. Nicméně bohužel zůstalo jen u toho dojmu. Dějově je The Long Night extrémně generická, působí jako jen velmi líné zpracování klasického hororového námětu o démonickém kultu. Alias film, který celou mytologii kolem ústředního zla divákovi zprostředkuje tak, že na hrdiny, z nichž jeden náhodou umí latinsky, náhodou vypadne latinsky psaná stará kniha, přičemž na stránkách, jež hrdina začne nahlas předčítat, pisatelé své poselství naformulovali tak šikovně, že divák všechno pochopí. Chvíli jsem uvažoval, jestli se nenechám opít rohlíkem a nespokojím se pro jednou s tím, že film pěkně vypadá, ale neuspokojivé finále mě z těchto myšlenek vyléčilo. Dvě hvězdy a víc ani prd. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Do černých čísel tahle fantasmagorie určitě nepatří, už jenom proto, že v ní nejde o nic menšího, než o záchranu celého lidstva před vyhlazením. Za vším stojí prastarý démon Ukulele, kterého sice kdysi Indiáni spoutali a uvěznili, ale jelikož je rovnodennost a planety leží v jedné přímce, zjeví se démonovi služebníci, kteří touží svého Pána osvobodit. Klíčovou postavou celého spektáklu je jistá macatá buchta Grace a její katolický bojfrend Jack, o kterých jsem si zpočátku myslel, že jsou to máma a syn, tedy až do jejich prvního vroucného polibku. Služebníci obklíčí dům, ve kterém se ukrývá Grace s Jackem, a i když dlouho jen stojí před verandou jako tydýti, netrvá dlouho a rozpoutá se nefalšované peklo. Pomůže našim dvěma hrdinům nestárnoucí macho Fahey? A co Deborah K. Unger, na kterou jsem se nejvíc těšil, v jaké roli se objeví ona a na čí bude straně? To vše se časem dozvíte, pokud ovšem film vztekle nevypnete a nehodíte do koše, protože hlavně jeho druhá polovina už je určena jen výjimečně otrlému... tedy trpělivému divákovi. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Grace se svým přítelem příjíždí na venkov, kde by se měla střetnout s člověkem, který by měl něco vědět o její rodině, kterou nikdy nepoznala. Nakonec zjistí, že její máma byla opíchaná jakýmsi démonem a ona má "zachránit" Zemi. Strašná hovadina to byla. Plusy - hudba, prostředí, atmosféra prvních třicet minut, hlavní herečka. Mínusy - neoriginální, nudný, dementní chování a reágování postav, přehnaná snaživost tvůrcu, low záběry z dronů, na které jsem už alergický. Nebavilo. Už tu jen chyběla Dlouhá noc, od Heleny Vondráčkové. (90. hodnocení) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejprve varování film je nejspíše dostupný jen z translátorového překladu, který místy nedává smysl mužská postava mluví na ženskou v mužském tvaru a někdy je jméno Grace přeloženo jako milost někdy jako Grace a jméno Jack je někdy přeloženo jako Jack a někdy jako zvedák. Nyní k filmu Grace byla v děcáku a nepamatuje si na své rodiče pak se jí ozve chlápek, že je asi znal a pozve ji na návrat domu kde údajně vyrůstala. Tak vezme svého přátele  jde tam a tam jich napadnou sektisté. Bohužel tihle sektisté jen většinu času stojí venku jak tvrdé y a na moc se nezmůžou film je navíc zbytečně rozdělen na kapitoly tuším, že 6.  Ta jedna hvězda je za ženskou rodící hady sice to byl jen sen, ale něco ocenit můžu. 20 procent ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodinku to bylo celkem koukatelný a dalo by se říct, že to místy mělo i solidní atmosféru. Samozřejmě nemůže být řeč o něčem co by jsme ještě neviděli. Po hodině snímku pomalu ale jistě začíná docházet dech a zanedlouho se vytasí se svítící 3,14čou a všechno jde do kopru úplně. Sice jsem dva předchozí snímky Riche Ragsdala neviděl ale myslím si, že určitej potenciál v něm je. Přál bych mu film s větším rozpočtem a hlavně taky s lepším scénářem. Tentokrát to za mě jsou 2 hvězdy, protože většinu stopáže to bylo fakt koukatelný. Nebýt té zprasené poslední třetiny filmu dám klidně i 3 hvězdy.   PS: Ústřední dvojice mi taky nebyla zrovna dvakrát sympatická. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama