Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Návod na to, ako jednoducho zbaliť ženu. Boli to ale ludry zlatokopecké? Ni, len sa nechali okúzliť a jemnučko zapáliť. To, že im ale nedošlo, čo robia a čo robí on je len ich vina. Židák to ale mal vymyslené do detailov o čom svedčí aj záver filmu. Určite to ale mal z nejakej literatúry, tipoval by som príručky CIA. Postavil sa nad zákon len a len vďaka dieram v zákonoch a ich zastaralosti. Snáď si ho raz niekto nájde a aj kopec podobných hajzlíkov podvodníckych, ktorý takto fungujú v iných odvetviach. 5 z 5 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Krátce po vydání ze spustil opravdu velký hype kolem The Tinder Swindler, a tak jsem byl dost natěšený. Výsledek mě trošku zklamal. Nejde o to, že by to nebylo zábavné nebo dobře udělané, ale nějak jsem se nedokázal srovnat se stylizací podvedených žen, které zde vystupují skoro jako hrdinky, že dokázaly zběsilé konání podvodníka odhalit a zastavit. Bez zásadních konotací toho, že ten člověk prostě jenom lhal a ony mu totálně skočili na špek. Posílaly mu statisíce bez toho, aby ho znaly nebo viděly delší dobu. Takže sice poměrně svižné a zajímavé, ale s finálním vyzněním jsem trošku bojoval. Holt problémy moderní doby. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Občas mi zůstává rozum stát nad obdivným výkřiky některých komentujících, kteří mají podvodníka za hrdinu. Takže pokud je někdo hloupý či naivní, tak si zaslouží, aby s ním někdo takhle vyjebal? Fajn. Takže pokud jste slabší a neumíte se prát, zasloužíte si, aby vás někdo silnější rozkopal. A ať už jste nebo si o sobě myslíte cokoliv, vždycky se najde někdo silnější. Já byl po celou tu dobu na to parchanta pěkně nabroušenej a přál jsem mu vraždu, smrt, zabití. Bohužel v podobných případech dost často melou Boží mlýny extrémě pomalu, případně úplně stojí. Ale tak snad není všem dnům konec a lze jen doufat, že ten šmejd podvede někoho, koho neměl. Jediné, co mi tu trochu chybí, je náhled z druhé strany, nebo alespoň pokus o analýzu a přípravu samotných podvodů. Celkově to ve mě vyvolalo ty správné emoce a ty necelé dvě hodinky utekly jako voda. A to se u dokumentu počítá dvojnásob. 85% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost šílený dokument, který teď bourá Netflix. Je až zarážející, jak umí být někteří muži vynalézaví ve svých lžích a podvodech a kolik naivních žen jim na to naletí. Dokument se zaměřuje na několik z nich, které podlehly kouzlu izraelského prince Simona, který se prezentuje jako majitel firmy s diamanty. Po pár drahých večeřích a výletech byly schopné se zadlužit až na 100ky tisíc dolarů, jen aby mu pomohly z jeho "problémů." Ten penězi od jedné platil radovánky té druhé atd., prostě klasické letadlo. Naštěstí se na to přišlo a byl potrestán, ale to mu nebrání tuto činnost páchat dál a užívat si život plných radovánek. Prý okradl ženy po celém světě až o 10 milionů dolarů. Smutný příběh... "Každá akce má svou reakci." ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi to trochu dýl než všem ostatním, ale přece jenom mi ten bohužel nejvíce aktuální dokument současnosti nemohl utéct. Tinder hýbe světem poslední roky ve velkém, je ale šílené, co se díky němu může dít a jak je zásluhou seznamování po internetu snadné zneužít lidskou důvěru. Tady to sice hraniční se silnou naivitou, kdo ale kdykoli potkal byť jen kamaráda po sítích, ví moc dobře, že je občas nevyhnutelné zkusit věřit zcela cizímu člověku. [viděno na Netflixu 24.4.2022] ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno