Reklama

Reklama

Dance Dance Danseur

(seriál)
  • Japonsko ダンス・ダンス・ダンスール
Trailer 1

Epizody(11)

Obsahy(1)

Když byl Džunpei malý chlapec, tak vyrazil s rodinou na baletní recitál jeho starší sestry. Zde se poprvé setkal s baletem a doslova mu učarovalo představení jednoho z mužských baletních mistrů. Tehdy se Džunpei rozhodl, že se chce baletu věnovat také, ovšem brzy si vše rozmyslel díky rodinné tragédii, která ho připravila o otce a také proto, že jeho kamarádi ze školy neměli o baletu vysoké mínění a byli přesvědčení o tom, že to není aktivita pro pravé muže.
Džunpei se totiž chce stát silným mužem, o kterého se bude moct jeho rodina opřít, začal chodit ke strýci na lekce bojového umění a rozhodl se, že půjde ve šlépějích svého otce a bude koordinátor filmových kaskadérů. Jeho tajná vášeň pro balet však v mladíkovi zůstala, a tak občas potají zkoušel různé baletní triky.
Během studií na vyšší střední však chlapcovo tajemství odhalila mladíkova spolužačka Mijako, když v jedné z jeho prezentací bojových umění pro kamarády poznala jasný baletní prvek. Dívka se rozhodla pozvat Džunpeie do baletního studia, které vede její matka, a opět v chlapci probudit jeho lásku k baletu, což se jí nakonec docela snadno povede, a navíc se ukazuje, že má mladík opravdový talent. Bude to však ještě dlouhá a trnitá cesta, plná mnohých překvapení, než se Mijako a Džunpei poprvé společně postaví před diváky na jeviště… (Jeoffrey)

(více)

Videa (13)

Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
00:46
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
01:55

Reklama

Reklama